Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo
 • Wielewaal 19
  5831 MV Boxmeer
 • 0485-575962
 • Website

All Divine

De mogelijkheden voor behandeling, opleiding en spirituele groei zijn talrijk en het aanbod vanuit mijn praktijk in deze is divers. Voor het uitoefenen van mijn werk heb ik diverse holistische behandelmethoden, workshops, cursussen, opleidingen, ceremonies en geleide meditaties tot mijn beschikking, die op alle lagen van het multidimensionale bestaan werkzaam zijn. In alles wat ik doe vormen de inzichten en mogelijkheden vanuit Universal White Time Healing en Kristalhealing, de Beyond, de Board of Knowledge, de Board of Gems en de Board of Angels de belangrijkste pijlers. Deze energievormen bieden je niet alleen ondersteuning, healing, persoonlijke groei en bewustwording, maar laten je ook kennis maken met vele werelden en werkelijkheden buiten de onze. Ze helpen je anders naar dingen te kijken en je bewustzijn te verruimen, terwijl je tegelijkertijd met beide benen krachtig op Aarde leert staan. De mogelijkheden in deze verwonderen me iedere keer weer en lijken werkelijk eindeloos.

Het is mijn passie mensen te begeleiden op momenten dat zij deze ondersteuning vragen en nodig hebben. Gewoon er te zijn met een luisterend oor, een open hart en een sterke schouder. Zonder te oordelen en met respect voor wij jij bent, inclusief je geloof, overtuigingen, interesses, de doelen waarvoor jij gaat en de dromen die jij hebt. Ik wil je slechts inspireren en helpen in contact te komen met je innerlijke kracht en wijsheid. Weer leren af te stemmen op het hart, zodat ook jij weer de lichtheid van het bestaan kunt voelen en ervaren en kunt stralen vanuit je hart in vrijheid en liefde. In liefde en vol dankbaarheid wijd ik me aan deze prachtige taak hier op Aarde me gegeven.

Tijdens een consult bekijken we samen welke behandelvorm het beste bij je past. In een behandeling is voor mij een open hart, een luisterend oor, respect voor ieders uniek zijn, je inzicht en duidelijkheid helpen geven en je begeleiden naar zelfontwikkeling en bewustwording belangrijk. Uitgangspunt is dat jij weer durft te vertrouwen op je lichaam en hartkracht en je weer in vreugde en vrijheid kunt genieten van je eigen woon- en werkplek, je leven en alles rondom je. Een combinatie van behandelvormen om dit te bereiken is mogelijk. Je kunt hierbij denken aan coaching, contacthealing, afstandhealing, steenleggingen, persoonlijke spirituele groeitrajecten en ook opleiding of workshop, daar ook dit je kan openen en je net dat kan geven wat jij nodig hebt om verder te kunnen.

Alle energetische mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling waarmee ik werk zijn volkomen veilig en zullen nooit en te nimmer macht of controle uitoefenen op jouw vrije wil. De vrije wil is immers een hoog goed. Ik wil je slechts de gelegenheid bieden jouw innerlijke wereld te onderzoeken, je de mogelijkheid geven vragen te stellen en nieuwe dingen te ervaren. Dit alles met respect voor wie jij bent, inclusief je geloof, overtuigingen, interesses, de doelen waarvoor jij gaat en de dromen die je hebt.


Ik wens het Allerbeste voor alles en iedereen: ascentie, oneindige onvoorwaardelijke liefde, licht, vreugde en overvloed. En dit overal, in alle tijden, voorbij tijd en ruimte en zelfs daarachter …


Deze geneeskundige in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

 • Energetisch therapeut
 • Kleurentherapie
 • Spirituele geneeswijze
 • traumatherapie
 • White time healing
 • White Time Kristalhealing

's avonds geopend:

Nee

In het weekend geopend:

Nee

Soort geneeskundige

 • Coach
 • Healer
 • Therapeut (algemeen)