sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Meidoorn 37 37
    3171 NB Rotterdam
  • 0683673773

EQfit - Mental-Bokscoach - Owin van Winden

Geen lange praatsessies maar direct resultaat!

Veranderingen in je privé- of werk-situatie kunnen voor stress en onrust zorgen. Hierdoor kun je er achter komen dat je minder sterk in je schoenen staat dan je in eerste instantie dacht. Heb je moeite met bepaalde situaties, zijn er irritaties die je een naar gevoel geven, angsten die steeds terugkomen, heb je moeite om beslissingen te nemen, lukt het behalen van doelen niet of wil je jezelf ontwikkelen op andere gebieden?

Ik combineer mentale training met Boksen en Bewegen. Dit maakt een verschil in de wereld van langdradigheid.

Gedurende ons leven hebben we gedragspatronen opgebouwd wat voor een groot deel bepaalt hoe we op situaties reageren. Middels boksen en andere fysieke oefeningen laat je door je  reacties zien hoe jij NU in het leven staat. Effectief dus. 

De oefeningen zijn gebaseerd op hedendaagse situaties ten aanzien van bijvoorbeeld beïnvloeding van buitenaf, besluitvaardigheid, reactievermogen, concentratie, doelgerichtheid en emotieregulatie (geloof in jezelf). Voordat een oefening plaatsvindt, stel ik vragen over het onderwerp waarmee je aan de slag wilt. Deze antwoorden gebruiken we om de oefening te personaliseren en op die specifieke situatie af te stemmen.

Tijdens de oefening kom je tot de ontdekking hoe jouw oude gedrag eruit ziet. Dit zorgt in de meeste gevallen tot een confrontatiemoment. Doordat de techniek van deze Methode het emotionele brein optimaal activeert zorgt dit ervoor dat het oude gedrag direct wordt vervangen door nieuw gedrag.

Gedragsverandering is moeilijk en herhaling is dan ook cruciaal. Doordat we hedendaagse situaties gebruiken die op jou van toepassing zijn kom je dit dus vanzelf tegen en wordt nieuw gedrag automatisch opgebouwd. En dat is uniek!

We starten altijd met een kosteloze intake. Hierin onderzoeken we je hulpvraag en of ik daadwerkelijk  de oplossing kan bieden waar jij naar op zoek bent.

Ik zal je na ons gesprek meteen vertellen waar ik je mee kan helpen, hoe we dat gaan doen, wat je mag verwachten en wat het kost.

Neem contact met me op

Owin van Winden l 0683673773 l owin@eqfit.nl l www.owinvanwinden.nl 


Foto's van EQfit - Mental-Bokscoach - Owin van WindenEQfit - Mental-Bokscoach - Owin van Winden in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

  • Bokscoaching
  • Coaching
  • Emotioneel Lichaamswerk
  • psychotherapie

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Soort geneeskundige

  • Coach