sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • utrechtseweg 232
    6862 AZ Oosterbeek
  • 0651968523

Hypnose coach Arnhem - Oosterbeek

Is hypnose ontspanning of is hypnose hard werken?

Is hypnose ontspanning of juist niet? In principe is hypnose keihard werken, maar dat geldt alleen voor het onderbewustzijn. Zelf ben je daar totaal niet bewust van, voor jezelf is het een hele diepe ontspanning.

Ik merk telkens als ik een cliënt tijdens een sessie begeleid, hoe ontspannen ze worden. Veel mensen voelen voor het eerst sinds tijden weer rust in hun lichaam en willen eigenlijk liever nog extra blijven om deze rust vast te houden. Zodra je weer uit Hypnose komt, ben je dus rustig en relax in je hoofd en lichaam.

Hypnose is dus wel hard werken maar omdat dit in het onderbewustzijn gebeurd kan je zelf je heerlijk ontspannen en kan het onderbewustzijn diverse thema’s en processen doorbreken zoals bijvoorbeeld , angsten, trauma, pijn, onzekerheden en vast gewortelde gewoontes zoals roken en eten.

Een probleem oplossen met hypnose is net als het opruimen van oude bestanden op je computer of telefoon. Wat je niet meer nodig hebt, of wat geen nut meer heeft, gooi je eruit en dit terwijl je alleen maar lekker ontspannen bent.

Het verbaast me steeds weer hoe mensen hier voor bang zijn? (ik ben zelfs ont-vriend op Facebook) Gek want je hoeft nooit bang te zijn voor hypnose want als het je niet bevalt wat de suggesties zijn, stap je er gewoon uit.

Hypnose is een prachtig middel, uniek, doeltreffend en super ontspannend.

Na een hypnose sessie ga je dus ontspannen naar huis, terwijl je in de tussentijd hard gewerkt en verwerkt hebt.


Foto's van Hypnose coach Arnhem - OosterbeekHypnose coach Arnhem - Oosterbeek in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

  • Healing coach
  • Hypnotherapie

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja