sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Ereprijsstraat 18
    3765 AK Soest
  • 0358888514

Zeilstra Acupunctuur

Zeilstra Acupunctuur,

Een andere kijk op uw gezondheid, gespecialiceerd in pijn en andere klachten.

Waarom een andere kijk op uw gezondheid.
Er zijn veel mensen met klachten waar de reguliere geneeskunde vaak geen raad mee weet. Veel mensen moeten daardoor vaak met pijn en hinderlijke klachten doorleven. Door middel van het stellen van de juiste diagnose kan er een gepast behandelplan worden opgesteld, die specifiek op uw lichaam is afgesteld. Daardoor kan acupunctuur vaak een oplossing zijn voor deze vervelende chronische klachten.

Pijn en bestrijding van andere klachten.

Zeilstra Acupunctuur is gespecialiseerd in acute en chronische pijnklachten. In de praktijk maak ik gebruik van Dr. Tan's balancing methode. Hiermee onderscheid Zeilstra Acupunctuur zich van veel andere acupuncturisten, omdat deze manier van behandelen direct bij de eerste behandeling pijnverlichting zal geven. Deze manier van behandelen is zeer effectief bij alle pijnklachten, waar die zich ook bevind.

Pijnklachten van het bewegingsapparaat zijn mijn specialiteit. Veel behandelde pijnklachten zijn: knieklachten, schouderklachten, tennis elleboog, pijnklachten aan de nek en schouder, artrose aan voeten en handen. Maar u kunt ook heel goed bij mij terecht voor andere klachten. Belt u gerust een keer of stuur een e-mail voor meer informatie.


Foto's van Zeilstra AcupunctuurZeilstra Acupunctuur in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

  • Acupunctuur
  • Chinese geneeskunde
  • moxa therapie

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee

Soort geneeskundige

  • Acupuncturist