Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Duizendschoonstraat 24a 24A
    3051 SE Rotterdam
  • 0645642387

Healingpraktijkmarielle

Wie zit er achter Healingpraktijkmarielle in Rotterdam? Ik ben Marielle Akkermans. Ik leef mijn leven vanuit een diepe overtuiging dat we geleid worden. Deze leidraad geeft mij houvast en vertrouwen. Ik ervaar het als ‘leven vanuit wie ik wezenlijk ben’. Dat maakt dat ik altijd kan terugvallen op dat wat wezenlijk is.

Het bewustzijn en mijn zelfontwikkeling heeft in mijn leven altijd op de voorgrond gestaan. De keuzes die ik gemaakt heb daarin is vaak terug te vinden ‘wie ben ik oorspronkelijk’ en daar ben ik stapsgewijs meer naar aan het leven. Eén van deze keuzes heeft geresulteerd in het opzetten van mijn eigen praktijk.

De werkvorm bestaat uit healing, reading en bewustzijnscoaching (een intuïtieve coachingsvorm). Iedereen die zich aangetrokken voelt tot het aanbod, is welkom bij Healingpraktijkmarielle.

De werkvormen richten zich op alle levensaspecten. Voorbeelden zijn: loskomen van het verleden, je vrijer bewegen in het huidige moment, je verlangens tot uiting laten komen, jezelf tot uitdrukking brengen en het ontvangen van wezenlijke steun.

Op de website is meer informatie te vinden en natuurlijk kan je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Veel mensen die ik zie in mijn praktijk laten weten ‘het voelt goed’. Laat dat ook jouw leidraad zijn voor je keuze om een afspraak te maken. Je bent welkom.


Foto's van HealingpraktijkmarielleHealingpraktijkmarielle in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

  • Aura reading / healing
  • Coaching
  • energetische therapie

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee

Soort geneeskundige

  • Healer