sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
 • Groenbergen 63
  3956 RB Leersum
 • 06-85057673
 • Website

Welzijn voor Dier & Mens

Dag,

Ik ben Saskia Tiemens, ik ben gecertificeerd Energetisch therapeut en ik help hooggevoelige vrouwen, sensitieve dierenliefhebbers en dieren om weer in balans te komen te komen op emotioneel, mentaal en fysiek niveau. Spanning in lichaam en geest worden losgelaten, waardoor het eigen innerlijk evenwicht hersteld kan worden en zelfliefde en zelfvertrouwen kunnen opbloeien

Ik help je op een persoonlijke en doelgerichte manier bij het vinden van de antwoorden en oplossingen bij jouw hulpvraag voor jouzelf of jouw dier.

Mijn holistische benadering staat centraal; Lichaam, Ziel en Geest zie ik als één geheel. Door middel van healing (energetische therapie) herstel ik de balans tussen lichaam, geest en ziel. De fundamentele oorzaak van de ziekte of pijn wordt naar boven gehaald. Hierdoor kan genezing plaatsvinden.

Door middel van energetische heling en intuïtieve coaching begeleid ik je, aan de hand van waarnemingen die ik doorkrijg tijdens de behandeling. Blokkades in je energiesysteem worden opgeruimd waardoor je weer goed in je lijf komt te zitten en je je beter gaat voelen. Én het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt aangespoord, waardoor klachten kunnen gaan verminderen en zelfs verdwijnen. Ook jouw leerthema’s worden duidelijk, via liefdevolle boodschappen. Waardoor je mooie groeistappen kunt gaan maken.
Ik inspireer tot verandering/ander perspectief, vanuit jouw eigen krachten/talenten en draag daarin bij in jouw innerlijke groei

Ik ben onbevooroordeeld en ik werk vanuit rust en zuiverheid. Mijn eigen levenswijsheid en-ervaring mag ik doorgeven om mens en dier dichter bij hun eigen wezenlijke essentie brengen. Dit doe ik met liefde vanuit mijn hart, helende kwaliteiten en mijn sterk ontwikkelde intuïtieve vermogens, waardoor er rust in lichaam en geest ontstaat en de levensenergie weer kan stromen op alle niveaus.

Healing bij dieren
Ik hou heel veel van dieren. Ik help katten, honden en paarden op locatie. Om trauma los te laten, voor een sneller herstel van ziekte of na een operatie, om pijn te verlichten en bij verdriet/stress na overlijden van een maatje. Waardoor het dier weer in ruststaat kan komen en goed in zijn of haar vel komt te zitten.

Mijn praktijk is in de mooie Utrechtse Heuvelrug, in Leersum vlakbij Doorn.

Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten:)

Lieve groet, Saskia


Foto's van Welzijn voor Dier & MensWelzijn voor Dier & Mens in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

 • Aura reading / healing
 • Emotional Freedom Techniques (EFT)
 • Energetisch behandelen Dieren
 • Energetisch therapeut
 • energetische therapie

's avonds geopend:

Nee

In het weekend geopend:

Nee

Soort geneeskundige

 • Healer
 • Holistisch therapeut