sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo

Reiki Praktijk Hinata

Hinata is Japans voor een plek waar de zon schijnt, waar levensenergie stroomt. Een natuurlijke plaats waar je tot jezelf komt, ontspant, oplaadt en herstelt. Mijn naam is Marouska Brandsma en vanuit Praktijk Hinata geef ik (energetische) behandelingen en cursussen die bijdragen aan meer rust in je hoofd, een betere energiebalans en herstel van chronische klachten. Dat doe ik met beide benen op de  grond, werkend vanuit integriteit, rust en genegenheid.

Reiki behandelingen en cursussen (Reiki 1-2-3)

De basis van het energetische werk bij praktijk Hinata is Reiki, een alternatieve behandelvorm waarbij handoplegging gebruikt wordt om het  zelfhelend vermogen te stimuleren. Reiki werkt holistisch, op de mens als geheel. Reiki brengt ontspanning, geeft ondersteuning in persoonlijke ontwikkeling en kan een bijdrage leveren in herstel van (chronische) klachten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan hoofd- of rugpijn, nek- en schouderklachten, vermoeidheid, allergieën, slaap- of concentratieproblemen, en stress of (faal)angst. De helende energie van Reiki kan je ook helpen omgaan met hoogsensitiviteit (HSP), je meer naar je gevoel brengen of je intuitie verbeteren.

Het is fijn om een Reikibehandeling te krijgen en het heeft meerwaarde daarnaast te leren hoe je jezelf kunt behandelen. Een cursus Reiki 1 geeft voldoende basis voor het behandelen van jezelf. Wil je meer dan kun je verder met Reiki 2 en Reiki 3 (Reikimaster). Bij praktijk Hinata is het mogelijk een individuele of duo Reikicursus te volgen. Meer maatwerk en persoonlijke aandacht, minder prikkels of afgeleid door anderen zijn voordelen van een cursus alleen of met z'n tweeën. Praktijk Hinata is gevestigd in Duiven en op verzoek geef  ik ook op lokatie of aan huis een cursus of behandeling. Neem gerust contact op via info@praktijkhinata.nl of kijk op www.praktijkhinata.nl voor de mogelijkheden.


Foto's van Reiki Praktijk Hinata


Reiki Praktijk Hinata in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

  • Coaching
  • energetische therapie
  • Reiki
  • Reiki behandelaar
  • Reiki Master

's avonds geopend:

Nee

In het weekend geopend:

Nee

Soort geneeskundige

  • Healer
  • Holistisch therapeut