sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
 • Sternhoek 24
  3201 JN Spijkenisse
 • 06 29446006
 • Website

I am Healing

Welkom bij I am healing Ik geef helende healing behandelingen en coaching d.m.v. I am energie.

Wat is healing? Als mens besta je uit meer dan je lichaam en je denken. Je bent een energetisch wezen. Je bestaat uit energie. En je hebt een energetisch systeem waar universele energie door loopt. Wanneer je energie goed doorloopt in je systeem dan voel je je goed in je vel zitten, je voelt je energiek en je bent gezond en gelukkig.

Maar het kan ook anders voor je zijn. Je kunt niet goed in je vel zitten, energie tekort ervaren, emotionele problemen, psychische klachten of fysieke ziekte klachten ervaren en ongelukkig zijn. Als dit zo is dan heb je meestal een emotionele blokkade. Je houd dan als gevolg van meestal onbewuste geconditioneerde gedachten onbewuste emotie’s vast in je energie systeem. Een healer maakt jouw energie systeem weer schoon zodat de vastzittende emotie’s die voor blokkades zorgen kunnen verdwijnen en de lichamelijke klachten, emotionele klachten of psychische klachten ook oplossen zodat je weer lekker in je vel komt te zitten.  

Voor wie kan healing helpen? Misschien doet je lichaam pijn of heb je moeite om je eigen gevoelens te voelen. Soms zit je vast in de communicatie met en in jezelf, met je naasten en bijvoorbeeld je collega’s op het werk. De verbinding met jezelf en anderen is dan ver te zoeken. Je kunt elke dag met een vol hoofd zitten en je kunt maar niet stoppen met denken. Je voelt je slecht geaard en je gedachten blijven maar malen, je hebt onplezierige ervaringen en je komt maar niet tot rust.  Je kunt er misschien slecht van slapen of je hebt angst, ziekte en pijn klachten.  Het kunnen zowel lichamelijk, psychische of geestelijke klachten zijn die je ervaart. En je wilt je eigenlijk alleen maar rustig, prettig, tevreden en gelukkig voelen. Genieten van de dingen die jij leuk vind om te doen.

Maar het kan ook anders voor je zijn, misschien voel jij je juist wel heel gelukkig, prettig of tevreden maar heb je toch het gevoel dat er meer moet zijn en heb je de wens om dat te ontdekken.

Bij Iam healing geven we op drie manieren healing: online, op locatie en vanuit de healingpraktijk.

live online healing behandeling d.m.v. beeldbellen ( videogesprek via ZOOM ) Dit kan met de computer of telefoon via het internet.

Healing op locatie bij je thuis of op het werk. Healing op locatie kan alleen als je locatie binnen een straal van 30 km van Spijkenisse, gemeente nissewward, vlak bij Rotterdam in Zuid holland ligt

Healing vanuit de healing praktijk op mijn woon adres in Spijkenisse.

I am healing is een energetische geneeswijze en door gebruikmaking van healing energie tijdens de healingbehandeling lost je emotionele blokkade op zodat je genezing en nieuwe inzichten kunt ontvangen.

Andere benamingen voor I am healing zijn: I am healing is ook wel een multidimensionale healing, ik ben healing, een bewustmakende healing, een paranormale healing, een spirituele healing, een energetische healing of energetische behandeling, een complementaire geneeswijze, een alternatieve geneeswijze, een paranormale geneeswijze, een spirituele geneeswijze, een live healing op afstand, een online healing, een energetische geneeswijze, een alternatieve therapie een alternatieve healing methode, een online healingmethode, een persoonlijke healing, een healing om met jezelf in verbinding zijn te ervaren of een healing vanuit eenheidsbewustzijn.


Foto's van I am HealingI am Healing in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

 • Emotioneel Lichaamswerk
 • Energetisch therapeut
 • Energetische geneeskunde
 • energetische therapie

's avonds geopend:

Nee

In het weekend geopend:

Nee

Soort geneeskundige

 • Coach
 • Healer