sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Graaf van Lyndenlaan 32
    3771 JD Barneveld
  • 0639120471

praktijk voor energie en balans

Herken je dat? Het gevoel dat je uit balans bent, dat je voelt dat je wel wat extra energie kunt gebruiken? Dat je lichaam of je leven niet zo lekker loopt?

Alles is energie. Denken, emoties en een lichaam zijn allemaal vormen van energie. De balans heb je nodig om het leven van alledag evenwichtig aan te kunnen. Blokkades in deze energie ontstaan door alles wat jij meemaakt in je leven. Daardoor raak jij uit balans en krijg je een tekort aan energie. Een mens bestaat niet alleen uit het stoffelijke lichaam dat we kunnen zien en voelen. Er is ook een onderbewustzijn en een hoger bewustzijn, een mens denkt, heeft een ziel, een eigen wil en kent emoties. Een fysieke kwaal kan bepalen hoe je in het leven staat, maar andersom, hoe jij in het leven staat kan mede je fysieke gestel bepalen. Al deze elementen beïnvloeden elkaar en kunnen je uit balans halen.

Maar er is wat aan te doen! Na bewustwording van wat jou blokkeert, kan ik je ondersteunen de blokkades weg te halen en je energie terug te krijgen!
Zodat je je weer lekker in je vel voelt, zodat je weer in balans bent!

Wil je dat ook bereiken, optimale energie en balans? Maak dan een afspraak en ondervind het zelf! Ik zie je graag in mijn praktijk.

Foto's van praktijk voor energie en balanspraktijk voor energie en balans in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

  • jassentechniek (jassentechniek.nl) en spiritual response therapy (spiritualresponse.nl)
  • jassentechniek healing
  • spiritual restructuring
  • Spirituele geneeswijze

's avonds geopend:

Nee

In het weekend geopend:

Nee

Soort geneeskundige

  • Therapeut (algemeen)