Bertine van Aalderen


Peperstraat 22-18 9711 PE Groningen

Over Bertine van Aalderen

Aan de Academie voor Spirituele Integratie (ASPI), opleidingen voor energetische en psychosociale gezondheidszorg, in Krommenie, heb ik in 2009 een tweejarige beroepsopleiding tot Energetisch begeleider afgerond. Ik heb onder andere examen gedaan in ‘aurareading’.

Een reading geeft helderheid over wat er bij je speelt. Inzicht in je leven, talenten of kwaliteiten. Een reading zorgt voor een ruimere, frisse kijk op jezelf. Mijn ervaring is  dat een reading je makkelijk in contact brengt met jouw eigen, unieke kwaliteiten en inzicht geeft in aandachtspunten. Deze (h)erkenning heeft een positief effect op de manier waarop je naar jezelf kijkt.

Praktisch
Ik kan voor een reading bij jou thuis komen. Als je in de stad Groningen woont, zijn daar geen extra kosten aan verbonden. Woon je buiten de stad, dan reken ik €0,19 per kilometer.
Ook is het mogelijk om af te spreken in Studio Moesstraat, in dat geval worden de kosten van de huur gedeeld. Voor meer informatie en kosten kijk op: http://bertinevanaalderen.nl/tarieven/

Op locatie
Van 2009 t/m begin 2015 heb ik een zaterdag per maand readingen verzorgd in boekwinkel Mevlana in Groningen. In 2011 en 2012 ben op uitnodiging van Zorgcentrum de Blanckenborg in Blijham een aantal dagen aanwezig geweest om sessies te doen en sinds april 2017 ben ik een zaterdag in de maand in Yantra aan de Oude Ebbinestraat in Groningen.

Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen? Kijk dan op http://bertinevanaalderen.nl/ervaringen

Foto's

Bertine van Aalderen in het kort

Soort geneeskundige

Reader

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Aura reading / healing

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Bertine van Aalderen


Peperstraat 22-18 9711 PE Groningen