Bioresonantie Leiden


Hoge Rijndijk 35 2313 KG Leiden

Je krijgt inzicht in je gezondheid
Je krijgt een meting en een behandeling
Je krijgt een stappenplan

Over Bioresonantie Leiden

Over bioresonantie

Bioresonantie is een test- en behandelmethode gebaseerd op electro-acupunctuur. Wanneer bij ziekte of ongemak de trillingen in het lichaam zijn verstoord dan brengt bioresonantie dat weer in balans.

Wat er gemeten wordt
Tijdens het consult wordt er onder andere gemeten of er een disbalans is in het lichaam bijvoorbeeld van vitamines, mineralen en eiwitten. Daarnaast kan ook worden gekeken naar stress in organen, aanwezigheid van parasieten, gevoeligheden voor bepaalde voedingsstoffen etc. Na het meten kan worden gestart met de behandeling.

Tijdens en na een bioresonantiesessie krijg je

  • direct inzicht in jouw persoonlijke balans van vitaminen, mineralen en hormonen
  • inzicht in de mogelijke oorzaken van jouw klachten en kwaaltjes
  • een aanpak van jouw klachten
  • advies om je fysieke en mentale balans te optimaliseren

Waarom ik gekozen heb voor bioresonantie

Het mooie van bioresonantie vind ik dat je onbalans in het lichaam al in een vroeg stadium kan detecteren en met behulp van een behandeling en eventueel een aanpassing in levensstijl in veel gevallen een significante verbetering kunt bewerkstellen.

Mijn ervaring is dat de reguliere zorg in Nederland vooral is gericht op symptoombestrijding en niet zozeer op het aanpakken van de oorzaak van een probleem. Met deze ervaring ben ik destijds op zoek gegaan naar andere vormen van geneeswijzen en kwam ik in aanraking met bioresonantie. Op basis van mijn eigen positieve ervaringen heb ik mij hier verder in verdiept en ben ik in 2013 de vereiste opleidingen en trainingen gaan volgen waarna ik mijn eigen praktijk ben gestart.

Leef je leven zonder klachten en kwaaltjes

Bioresonantie Leiden in het kort

Soort geneeskundige

Bioresonantie Therapeut

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Bioresonantie

Onze locatie

Bioresonantie Leiden


Hoge Rijndijk 35 2313 KG Leiden