Boostofenergy voor kindercoaching bij oma Brigitte.


Dokter Kanterslaan 107 5361 NC Grave
06-171 3535 8 Klik om te bellen

Over Boostofenergy voor kindercoaching bij oma Brigitte.

Hallo lieve, betrokken, zorgzame ouder, ik ben kindercoach.

Na jaren als leerkracht in het basisonderwijs te hebben gewerkt, wil ik liever het kind, misschien wel jouw kind, één op één helpen. Met voor de klas staan heb je te weinig tijd om het kind de aandacht te kunnen geven die het werkelijk verdient.

Vandaar dat ik nu kindercoach "oma Brigitte" ben. Waarom oma: omdat het voor mij staat voor veiligheid, echte aandacht, onvoorwaardelijke liefde, wijsheid, geborgenheid, mogen zijn wie je bent, geduld. 

Kortom, bij een oma voel je je thuis. Waardoor je je veilig, gezien en gehoord voelt, zodat jij tot een oplossing kunt komen voor de ongewenste situatie waarin jij je bevindt, met steun van mij. Want ik ga uit van de eigen veerkracht van het kind. We vergroten zijn/haar talenten en kwaliteiten waarmee hij of zij zichzelf beter leert kennen.

We kunnen spelletjes spelen, tekenen, wandelen, mediteren, etc. We gaan het in ieder geval gezellig maken zodat je in ontspannenheid komt. Want in de ontspannenheid kun je komen tot de antwoorden die je nodig hebt. Die kunnen dan ontstaan vanuit het onderbuikgevoel van je kind, want die bepaalt waar de reis naartoe gaat. We gaan kijken wat de levensles is van jouw kind en alle zorgen helder krijgen. Laat mij jou en jouw kind die Boost Of Energy (.nl) geven die jullie nodig hebben.

Is je kind jonger dan 9 jaar dan werk ik met jou als ouder (dit omdat het kind zich identificeert met de ouder). Is je kind 9 jaar of ouder dan werk ik met het kind zelf. Bel voor meer informatie of een afspraak naar 06-17135358. 

Foto's

Boostofenergy voor kindercoaching bij oma Brigitte. in het kort

Soort geneeskundige

Coach

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Familie of Systeem opstellingen
Kindertherapie
Meditatie
Speltherapie
Traumatherapie

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Boostofenergy voor kindercoaching bij oma Brigitte.


Dokter Kanterslaan 107 5361 NC Grave
06-171 3535 8 Klik om te bellen