Boostofenergy voor kindercoaching bij rouw en hooggevoeligheid


Dokter Kanterslaan 107 5361 NC Grave
06 17135358 Klik om te bellen

Over Boostofenergy voor kindercoaching bij rouw en hooggevoeligheid

Hallo lieve, betrokken, zorgzame ouder, ik ben kindercoach.

Na jaren als leerkracht in het basisonderwijs te hebben gewerkt, wil ik liever het kind, misschien wel jouw kind, één op één helpen. Met voor de klas staan heb je te weinig tijd om het kind de aandacht te kunnen geven die het werkelijk verdient.

Vandaar dat ik nu kindercoach ben. Ik zorg voor veiligheid, echte aandacht, onvoorwaardelijke liefde, wijsheid, geborgenheid, mogen zijn wie je bent, geduld. 

Ik ga uit van de eigen veerkracht van het kind. We vergroten zijn/haar talenten en kwaliteiten waarmee hij of zij zichzelf beter leert kennen.

We kunnen spelletjes spelen, tekenen, wandelen, mediteren, etc. We gaan het in ieder geval gezellig maken zodat je in ontspannenheid komt. Want in de ontspannenheid kun je komen tot de antwoorden die je nodig hebt. Die kunnen dan ontstaan vanuit het onderbuikgevoel van je kind, want die bepaalt waar de reis naartoe gaat. We gaan kijken wat de levensles is van jouw kind en alle zorgen helder krijgen. Laat mij jou en jouw kind die Boost Of Energy (.nl) geven die jullie nodig hebben.

Is je kind jonger dan 9 jaar dan werk ik met jou als ouder (dit omdat het kind zich identificeert met de ouder). Is je kind 9 jaar of ouder dan werk ik met het kind zelf. Bel voor meer informatie of een afspraak naar 06-17135358. 

Foto's

Boostofenergy voor kindercoaching bij rouw en hooggevoeligheid in het kort

Soort geneeskundige

Coach

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Familie of Systeem opstellingen
Kindertherapie
Meditatie
Speltherapie
Traumatherapie

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Boostofenergy voor kindercoaching bij rouw en hooggevoeligheid


Dokter Kanterslaan 107 5361 NC Grave
06 17135358 Klik om te bellen