Boschman Coaching & Consultancy


Beatrixpark 22 7101 XL Winterswijk
0614048053 Klik om te bellen

Diep persoonlijk begrip
Holistische maatwerk aanpak
Gecertificeerde expertise & persoonlijke ervaring

Over Boschman Coaching & Consultancy

Wie is het gezicht achter Boschman Coaching & Consultancy?

Het gezicht achter Boschman Coaching & Consultancy is Anita Boschman. In september 2020 ben ik mijn eigen bedrijf Boschman Coaching & Consultancy begonnen. Tijdens mijn zoektocht waarin ik te weten wilde komen wie ik ben en wat ik wil, ondervond ik dat ik energie krijg van het adviseren en coachen van mensen. Hier wilde ik mijn beroep van maken. Ik heb jarenlange ervaring als leidinggevende, coach, changemaker en ik ben daarnaast ook ervaringsdeskundige (HSP en burn-out). Mijn voornaamste doel is mensen begeleiden naar meer energie en vitaliteit. Ik wil ervoor zorgen dat mensen hun balans terugvinden en ook behouden. Graag help ik je bij het vinden van jouw levensdoel.

Waarvoor kun je bij Boschman Coaching & Consultancy terecht?

Je kunt bij Boschman Coaching & Consultancy terecht voor verschillende soorten behandelingen. Hieronder vind je mijn aanbod voor particulieren en zakelijke klanten. Ook wijd ik verder uit over Acces Bars, een behandeling waarin ik gespecialiseerd ben.

Particuliere klanten: Ik geef drie verschillende soorten coaching aan particuliere klanten. Dat zijn HSP coaching, stress coaching en burn-out coaching. Bij al deze behandelingen beginnen we met een intakegesprek. Hierin kijken we of er een klik is en of we samen het traject aan zullen gaan.

Zakelijke klanten: Jaarlijks lopen meer dan één miljoen mensen risico op een burn-out of andere werkgerelateerde psychische aandoeningen. Ik kan helpen om deze te voorkomen. Door de uitvoering van een preventieve stress-scan zorg ik ervoor dat je er als werkgever op tijd bij bent.

Acces Bars: Acces bars is een hands-on behandeling. Het zorgt ervoor dat de 32 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen worden aangeraakt. Hierin verzamelen een groot aantal elektromagnetische ladingen zich. Voorbeelden hiervan zijn jouw gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen. Door het loslaten van alle elektromagentische ladingen, zul je meer rust ervaren.

Waarom kiezen voor Boschman Coaching & Consultancy?

Ik werk altijd doel- en resultaatgericht. Hierdoor haal ik altijd het maximale uit mijn sessies en dat is ook mijn streven. Elke klant die ik behandel wil ik zo goed mogelijk van dienst zijn en met een goed gevoel laten vertrekken. Heb je interesse of wil je weten wat ik specifiek voor jou kan betekenen? Kijk dan gerust op mijn website en maak direct een afspraak. Graag tot binnenkort!

Foto's

Boschman Coaching & Consultancy in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Hoogsensitiviteits-trainer
Mental health
Mental Health Coaching

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Access Bars
Coaching
Energetische therapie
HSP Trainer
Leefstijlcoach

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Boschman Coaching & Consultancy

Boschman Coaching & Consultancy

Boschman Coaching & Consultancy


Beatrixpark 22 7101 XL Winterswijk
0614048053 Klik om te bellen