Buitenlust


Reeweg 13 4417 PB Hansweert
0614812444 Klik om te bellen

Over Buitenlust

Hallo,

jong en oud is welkom op Buitenlust. Het is een plek voor kinderen die even extra zorg nodig hebben en een plek voor grote mensen die een life-, paarden- en/ of MatriXcoaching willen ontvangen. Op deze mooie zeeuwse plek in de natuur van de Yerseke Moer, kun je in alle rust zonder al te veel te hoeven vertellen in vrij korte tijd tot nieuwe inzichten over jezelf komen. Of je kunt van angsten, trauma etc. de lading afhalen, waarna je zelf het akelige feit op een neutrale of positievere manier terug zet in je lange termijn geheugen. Heel vaak ervaar je na 1 sessie al een grote opluchting. Neem maar contact op om te kijken of ik wat aan je hulpvraag kan doen.

Vanaf 2015 ben ik als onderwijzeres, psychiatrisch verpleegkundige en later als life- en paardencoach, begonnen met dagbesteding op mijn mooie plek aan huis.

Inmiddels is het een goed lopend coachbedrijf en kunnen kinderen soms ook een etmaal blijven slapen, zodat het kind maar ook de ouders of verzorgers even hun batterij weer op kunnen laden. Neem maar contact op voor de mogelijkheden in jouw situatie.

Wie weet tot ziens. Vriendelijke groeten van Mariëtte Luteijn-van Rijswijk

Buitenlustvlake.nl 06-14812444

Foto's

Buitenlust in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Mental health
Mental Health Coaching
paardencoach/ MatriXcoach

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Leefstijlcoach
Nlp
Traumatherapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Buitenlust


Reeweg 13 4417 PB Hansweert
0614812444 Klik om te bellen