Carla Pouwels


Koepas 2 5808 AB Oirlo
06 55710626 Klik om te bellen

Over Carla Pouwels

Voetreflextherapie              Zwangerschapsreflexologie

Voetreflextherapie bij kinderen        Babyreflexologie

Bij Voetreflextherapie is er persoonlijke aandacht en warme betrokkenheid voor jou en jouw voeten. Er is zorg voor lichaam en geest. Door reflexzones op de voeten te masseren, wordt het zelfherstellende vermogen van het lichaam gestimuleerd en kan de energie beter door het lichaam gaan stromen. Hierdoor kunnen eventuele blokkades opgeheven worden en kunnen klachten verminderen. Bovendien vind je de weg naar je balans en heb je een moment voor jezelf. Graag laat ik jou ervaren wat voetreflextherapie voor je gezondheid en welbevinden kan betekenen.

Zwangerschapsreflexologie is een goede ondersteuning voor, tijdens en na de zwangerschap. Zwanger zijn is een bijzondere periode voor een vrouw. Er groeit nieuw leven in je buik! Juist in deze periode is het belangrijk dat je je goed voelt. Er verandert veel in je lichaam waardoor er lichamelijke en / of geestelijke klachten kunnen ontstaan. Zwangerschapsreflexologie kan hierbij veel voor je betekenen, ook na de zwangerschap!  

Voetreflextherapie bij kinderen                                                                  Voetreflextherapie is een veilige en prettige methode om een kind in balans te brengen en ze steviger op de grond te zetten. Ook kan het rust bieden, vertrouwen geven, een betere doorbloeding geven, een betere afweer geven en kan het de spieren kalmeren. Het kan verschillende problemen en klachten verminderen. Dit kan ook bij baby’s.

Babyreflexologie is een mooie, liefdevolle massage. Het kan veiligheid en rust geven. Als ouder kun je de massage bij je baby ook zelf leren toepassen bij mij. 

Vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk. Kijk je polis na.