CENTRUM VOOR NATUURGENEESKUNDE POMT


Dam 77 2951 GA Alblasserdam
078 645 9149 Klik om te bellen

Holistic healing zonder medicijnen
Persoonlijke zorg op maat
Natuurvoeding & bewegingsexpert

Over CENTRUM VOOR NATUURGENEESKUNDE POMT

Zeg Vaarwel tegen Langdurige Klachten: Jouw Route naar een Pijnvrij Bestaan
In het Centrum voor Natuurgeneeskunde Pomt ontdek je de kracht van natuurlijke genezing. Waar traditionele geneeskunde stopt, beginnen wij. Onze holistische benadering combineert eeuwenoude kennis met moderne inzichten. Voel het verschil met elke stap op je pad naar gezondheidsherstel door middel van methodes zoals iriscopie, medisch shiatsu, en auriculo therapie.

Persoonlijke Gezondheidsanalyse: Een Plan Specifiek voor Jou
Elk lichaam is uniek en verdient een aangepaste behandeling. Bij ons word je niet beperkt door standaardoplossingen. We kijken dieper en bieden zorg op maat, inclusief orthomoleculaire en laser therapie, afgestemd op jouw specifieke gezondheidsbehoeften.

Natuurlijk Welzijn: Een Leven Vrij van Kunstmatige Interventies
Herontdek je lichaam en geest op een natuurlijke wijze. Onze benadering bevordert duurzaam herstel zonder kunstmatige interventies, en legt de nadruk op natuurvoeding en de helende kracht van beweging. Dit kan helpen bij het afvallen en verlichten van klachten zoals rugpijn, migraine, en hormonale verstoringen.

Over Rassie Erasmus
Mijn naam is Rassie Erasmus. Al vanaf jonge leeftijd, geteisterd door allergieën en gezondheidsproblemen door de rookgewoonten van mijn ouders, was ik gedreven om natuurlijke oplossingen te zoeken. Mijn reis leidde mij naar studies in natuurgeneeskunde en beweegkunde. Door mijn persoonlijke ervaringen ben ik diep gemotiveerd om anderen te helpen hun gezondheid terug te winnen.

Onze Specialisaties
Wij bieden diverse therapieën zoals bio photonie en auriculo therapie, gericht op stoppen met roken, het behandelen van zenuwpijn en menstruatieklachten, en andere veelvoorkomende kwalen. De body scan techniek helpt ons om een helder beeld te krijgen van jouw gezondheidstoestand, waardoor we nog gerichter kunnen behandelen.

Een Leven Lang Gezondheid en Geluk
Met meer dan drie decennia ervaring heb ik, Rassie, een diepgaande impact gemaakt op het leven van velen, zowel in Nederland als internationaal. Mijn toewijding aan de gemeenschap en mijn passie voor gezondheid blijven de drijfveer achter mijn praktijk. Elk nieuw verhaal van herstel van een cliënt versterkt mijn missie om natuurlijke genezing toegankelijk te maken voor iedereen.

Ontdek hoe jij je gezondheid kunt herwinnen en verbeteren voor slechts €99,- met een persoonlijke gezondheidsanalyse die leidt naar een op maat gemaakt gezondheidsplan. Zet vandaag nog de eerste stap naar een leven vrij van pijn en kunstmatige interventies.

BOEK JE GEZONDHEIDSANALYSE en begin aan jouw weg naar een beter leven.

Foto's

Rassie Erasmus Naturopaat
Praktijk
Beknelling in bovenrug

CENTRUM VOOR NATUURGENEESKUNDE POMT in het kort

Soort geneeskundige

Acupuncturist
Beweegkundige
Coach
Dr. Schüssler celzouten advies
Holistisch therapeut
Lasertherapie
Lichaamsgericht therapeut
Mental health
Natuurgeneeskundige
Ooracupunctuur
Orthomoleculair therapeut
Shiatsutherapeut
Therapeut (algemeen)
Voedingsdeskundige

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Acupunctuur
Beweegkunde
Bio-energetica
Coaching
Fytotherapie
Homeopathie
Iriscopie
Kleurentherapie
Massage
Psycho-sociale therapie

Artikelen

Fie's Verhaal over moed en dapperheid

Onderstaand vindt u een reactie van iemand die heeft geschreven over haar eigen groeiproces om weer tot gezondheid te kunnen komen, met mijn hulp en behandeling(en). Ik heb met haar goedkeuring, en op...

Onze locatie

Logo CENTRUM VOOR NATUURGENEESKUNDE POMT

CENTRUM VOOR NATUURGENEESKUNDE POMT

CENTRUM VOOR NATUURGENEESKUNDE POMT


Dam 77 2951 GA Alblasserdam
078 645 9149 Klik om te bellen