Circles of Life: Psychodynamische Therapie & Reiki


Voet 13 6641 RM Beuningen gld
06-30156549 Klik om te bellen

Over Circles of Life: Psychodynamische Therapie & Reiki

Circles of Life: Praktijk voor Psychodynamische Therapie en Reiki te Beuningen. Een psycho-sociale therapie, die gebruik maakt van een aantal technieken zoals EMDR, RET, Hypnotherapie, Regressie en Reincarnatie therapie, Familieopstellingen, Emotioneel Lichaamswerk, Gestalt en PRI. Vanuit de hulpvraag van de client wordt maatwerk geleverd. Ik pas die techniek toe, die het beste aansluit bij de beleving en ervaring van de client. Mijn specialiteit is het doorbreken van vastzittende patronen, die je belemmeren om gelukkig door het leven te gaan. M.n. omgaan met boosheid. Dit vraagt moed en doorzettingsvermogen: het is een doorgaand proces. Maar des te groter is de opluchting als je eindelijk mag zijn wie je werkelijk bent!
Het hangt van je hulpvraag af maar vaak zijn 6-10 sessies van ongeveer 1,5 uur nodig om je vraag te beantwoorden. Een hulpvraag kan psychisch, sociaal, lichamelijk of spiritueel vlak liggen.
Ik ben aangesloten bij de beroepvereniging VBAG, waardoor er vergoedingen mogelijk zijn via de ziektekostenverzekeraars, mits je aanvullend verzekerd bent voor Alternatieve Geneeswijzen.
Daarnaast geef ik samen met mijn man Reiki-cursussen. Reiki is voor veel mensen de eerste stap op hun spritueel pad. Reiki is een helingvorm van Japanse oorsprong. Je leert in een weekend Reiki waarbij je 4 afstemmingen ontvangt voor de Reiki energie. Je leert de handenpositie om een Reiki-behandeling aan jezelf en anderen te geven. Reiki is een verrijking in je leven!
Kijk voor meer informatie op de website www.circlesoflife.nl

Circles of Life: Psychodynamische Therapie & Reiki in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Emotioneel Lichaamswerk
Familie of Systeem opstellingen
Hypnotherapie
Psycho-sociale therapie
Regressie therapie
Reiki
Reincarnatie therapie
Spirituele geneeswijze

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Circles of Life: Psychodynamische Therapie & Reiki


Voet 13 6641 RM Beuningen gld
06-30156549 Klik om te bellen