CoachXtra


Nieuwehaven, 18 18 1135 VJ Edam
0621826841 Klik om te bellen

Over CoachXtra

 Persoonlijke begeleiding is DE uitkomst wanneer u moeite heeft met het opstellen van sport doelen als; afvallen, spieropbouw, conditieopbouw of techniek in bewegen (lopen/rennen).

 

Mijn naam is Koen Wieffering en al ruim 30 jaar werkzaam in verschillende sport functies, waaronder sportdocent binnen het onderwijs, sportintructeur binnen justitiele inrichtingen en als loop/conditietrainer bij verschillende sportverenigingen, gemeentes en fitness centra.

Naast groepslessen ben ik gespecialiseerd in de 1 op 1 methode. Het aantal  mensen dat besluit de weg van de geleidelijkheid te kiezen, neemt in aantal snel toe.Met andere woorden, langzaam en onder begeleiding gaan bewegen en sporten met een lange termijn visie als het gaat om een doelen stellen.

Wil je iets bereiken met sport en bewegen zoals; gewicht regulatie, opbouw van kracht, betere conditie verkrijgen, bewegen onderdeel van een gezond leven maken, zul je daar tijd en energie in moeten stoppen en lukt dit niet op korte termijn.

Ik zorg voor een juiste trainingsopbouw met een gedegen mentale en fysieke begeleiding, naast de work-outs die je natuurlijk zelf moet doen om het gewenste resultaat te krijgen.

 

Ik vind het heel leuk met mijn passie bezig te zijn en op basis van vetrouwen samen doelen te stellen en te realiseren.

Info: www.coachxtra.nl

 

 

Foto's

CoachXtra in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Sportbegeleiding en coaching

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

CoachXtra


Nieuwehaven, 18 18 1135 VJ Edam
0621826841 Klik om te bellen