Colon in Balance


Zandstraat 13 5391 AL Nuland
06 52063642 Klik om te bellen

Over Colon in Balance

Wie/wat is Colon in Balance?
Colon in Balance is een praktijk voor darmspoelingen. Al sinds 2004 een begrip in Nederland. Darmspoelingen zorgen voor het fysiek en emotioneel ontdoen van oude ballast (shit)/ ontlasting/ poep/ fecaliën. Dat wat het lichaam niet meer kan gebruiken. Door het ontlasten van deze oude materie zul je merken dat je fysiek en emotioneel lichter wordt. Je zult je fitter en energieker voelen, een betere concentratie ervaren en weer zin krijgen om iets te ondernemen.

Waarom ben je dit werk gaan doen?
In 2003 ben ik zelf in contact gekomen met de detoxweek van Anthony Robbins. Ik heb bij hem de Mastery University gevolgd en door 'toeval' kwam dit schitterende beroep op mijn pad. Door de combinatie te hanteren van detoxen met de life-coaching behaal ik blijvende resultaten en zo ook alle door mij opgeleidde colonhydrotherapeuten/ darmtherapeuten.

Wat is de geschiedenis van Colon in Balance?
Toen Patty Brard op televisie kwam met haar detoxweek in Ibiza, september 2004, was ik net 2 maanden begonnen met mijn eigen praktijk. Toen was ik nog heel erg gedreven en rechtvaardigheid is een belangrijke waarde voor mij. Het televisieprogramma riep bij velen een ander beeld op dan wat deze behandeling eigenlijk behelst. Dus ik heb een journalist benaderd en heb hem verteld wat darmspoelingen kunnen betekenen. Dat eigenlijk ieder mens dit zou moeten doen, elk half jaar 1 herhaling. Net als het naar de tandarts gaan. Dit artikel werd zo goed gelezen dat ik voor een half jaar volgeboekt stond met 36-40 spoelingen. Mijn pad werd zichtbaar. Mensen helpen naar een herstelde gezondheid of helpen met het behoud van een goede gezondheid.

Waarvoor kunnen klanten bij je terecht?
Voor uiteenlopende klachten kwamen toen en komen nog steeds mensen bij mij om schoon te worden. Hun lichaam van binnenuit een bad te geven zodat de detoxorganen ondersteunt worden in hun functie. Zo kun je voor anderen terecht met:
- obstipatieklachten
- PDS/IBS/ spastische darm
- exceem
- menstruatieklachten
- hoofdpijn/ migraine
- spijsverteringsklachten
- lusteloosheid/ vermoeidheid
- slapeloosheid
- vieze adem/ sterk riekende lichaamsgeur
- rug/ nekpijn en andere pijnen aan het bewegingsapparaat
- hoge bloeddruk
- concentratievermindering

De meeste mensen komen tussen de 3 en 6 behandeling voor het juiste resultaat. Allereerst krijg je een intakegesprek om je gezondheid door te nemen en van daaruit gaan we van start.

Waarin is Colon in Balance uniek?
Colon in Balance is uniek in haar therapie omdat ik de fysieke klacht benader vanuit emoties. Ik voel jou, zie jou en luister naar jou.

Colon in Balance, waar uw gezondheid begint

Foto's

Colon in Balance in het kort

Soort geneeskundige

Natuurgeneeskundige
Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Colon Hydrotherapie
Colonhydrotherapie
Darmtherapie
Hydrotherapie

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Colon in Balance


Zandstraat 13 5391 AL Nuland
06 52063642 Klik om te bellen