Cranio-sacraal Praktijk Papenvoort. Coaching in lichaamsbewustzijn.


Papenvoort 7 9447 TT Papenvoort
06 52153360 Klik om te bellen

Raakt de kern van jouw probleem
Ervaring en kwaliteit gegarandeerd
Afspraak meestal binnen een week

Over Cranio-sacraal Praktijk Papenvoort. Coaching in lichaamsbewustzijn.

Na mijn artsexamen werkte ik eerst 18 jaar als bedrijfsarts bij de overheid. Hoewel ik preventie en gezondheid heel belangrijk vind, bleek dit niet mijn weg te zijn. Mijn passie bleek meer te liggen in de persoonlijke ondersteuning van mensen. Daarom ben ik mij verder gaan ontwikkelen in onder meer lichaamswerk en Craniosacraaltherapie en deed ik trainingen in tai chi, chi kung en tantra.

Wat doet cranio?

Craniosacraalsessies zijn gericht op de energiestromen, met name in bindweefsel,spierweefsel en zenuwweefsel, inclusief centraal zenuwstelsel. Het ondersteunt het zelfgenezend vermogen, de energiebalans van lichaam en geest en bevordert het herstel van het immuunsysteem, waardoor de weerstand normaliseert en je weer lekker in je vel komt te zitten.

Coaching in lichaamsbewustzijn zorgt er voor dat je meer in verbinding komt met al je lichaamsdelen, ook die gekwetst zijn in je leven. Door ze aan te raken en op een andere manier te bewegen, komen vastgezette energieen weer los en komt er weer ontspanning.

Verbetering zie ik na trauma ‘s, operaties en chronische aandoeningen. Ik ben inmiddels specialist in chronische klachten, Whiplash, nek- en rugklachten en verstoorde hormonale balans.

Door de unieke combinatie van aanraken en coachen en een holistische kijk op het funktioneren van lichaam , ziel en geest, wordt er een basis gelegd voor bewustwording, nieuwe inzichten en mogelijkheden voor herstel van een verstoorde balans.

Ontdek de meerwaarde van de holistische benadering ten opzicht van de reguliere. De sessies worden niet door de zorgverzekeraar vergoed.

Terug naar je kern

Foto's

Cranio-sacraal Praktijk Papenvoort. Coaching in lichaamsbewustzijn. in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Healer
Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Bio-energetica
Coaching
Cranio sacraal
Energetische therapie
Massage
Regressie therapie
Spirituele geneeswijze
Traumatherapie

Onze locatie

Cranio-sacraal Praktijk Papenvoort. Coaching in lichaamsbewustzijn.


Papenvoort 7 9447 TT Papenvoort
06 52153360 Klik om te bellen