Dat heb ik nou altijd


Eerste Baan 9 8011 DB Zwolle
06 15300685 Klik om te bellen

Al 20 jaar werkervaring
Zelf ervaring met HSP, burnout, angst, somberheid
Combi met online training mogelijk

Over Dat heb ik nou altijd

Dat heb ik nou altijd - Aafke de Vries

Professionele begeleiding bij hoogsensitiviteit, stress, burn-out en angst

Bij Dathebiknoualtijd kun je terecht voor professionele begeleiding en coaching, voor zowel mensen die hoogsensitief zijn als mensen die dat niet zijn, en voor EFT (Emotional Freedom Techniques). Naast de coaching en EFT zet ik ook regelmatig ademhalingstechnieken in, muziektherapie, Heart Math en (geleide) meditatieoefeningen. Online EFT is ook mogelijk.

In mijn praktijk komen veelal mensen die spanningen en onrust ervaren in hun leven, mensen die een laag zelfbeeld hebben en zichzelf veroordelen, die zich niet vrij voelen te zijn wie ze werkelijk zijn, mensen die moeilijk hun grenzen kunnen voelen en aan kunnen geven, of steeds vastlopen in relaties, mensen die angstig zijn, onverwerkt verdriet hebben of zich somber voelen, of bij wie oude of onbewuste patronen een rol blijven spelen in hun leven, mensen die hun gevoel wegstoppen of intieme contacten vermijden. Maar het zijn stuk voor stuk mooie, creatieve, talentvolle, waardevolle en unieke mensen! Soms blijkt iemand hoogsensitief te zijn en vallen er een hoop kwartjes door hier wat meer over te weten te komen. En soms weet iemand wel dat hij hoogsensitief is maar weet hij nog niet hoe hij hiermee om kan gaan.

Wil jij je lichter, energieker en vrolijker voelen? Wil jij graag autonomie ervaren en het goed hebben met jezelf? Meer zelfvertrouwen en rust ervaren? Wil je weten wat je wilt en hier ook echt voor durven te kiezen? Ik kan je helpen je bewust te worden van alles wat onbewust in jou je leven vormgeeft. Kwaliteiten, mogelijkheden, verlangens. Maar ook wat jou in de weg kan staan en heel bepalend kan zijn, zoals aangeleerde of aangenomen normen, waarden, gewoontes, (denk)patronen en angsten. Gelukkig is alles wat aangeleerd is veranderbaar. Daar gaan we mee aan de slag zodat jij nieuwe stappen kunt zetten naar een lichter en vrijer leven.  

Herken jij je hierin? Neem gerust contact op, aan het intakegesprek zijn geen kosten verbonden.

Voor meer rust, geluk en vertrouwen.

Foto's

Dat heb ik nou altijd in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Emotional Freedom Techniques (EFT)
HSP Trainer
Traumatherapie

Certificeringen

EFT

Onze locatie

Logo Dat heb ik nou altijd

Dat heb ik nou altijd

Dat heb ik nou altijd


Eerste Baan 9 8011 DB Zwolle
06 15300685 Klik om te bellen