De Groene Vallei


Weezenhof 8320 6536 CH Nijmegen
0617139398 Klik om te bellen

Over De Groene Vallei

Kruiden en coaching geven je de kracht om je klachten zelf op een natuurlijke manier op te lossen. Praktijk De Groene Vallei helpt met natuurgeneeskundig advies en professionele begeleiding op maat.

Vaak is een dynamische vorm van begeleiding hierbij heel geschikt voor kinderen. Een kind houdt van beweging en van afwisseling en de begeleiding is daarop aangepast. De natuur speelt daarbij een belangrijke rol. Ik probeer de begeleiding altijd af te stemmen op het individuele kind. Bij de een helpt het om samen een hut te bouwen om in gesprek te komen over (soms lastige) onderwerpen. Voor een ander is een balansoefening op een boomstam heel geschikt. Bij boosheid kan het helpen om samen hout te gaan hakken of een boom om te duwen. Ook tekenen, schilderen en andere dynamische oefeningen kunnen de begeleiding ondersteunen en kracht bijzetten.

Als natuurgeneeskundig coach behandel ik kinderziektes, acute en ontwikkelingsgerelateerde klachten bij kinderen. Ik ben gespecialiseerd in de begeleiding van hoogbegaafde en hooggevoelige kinderen. Daarnaast begeleid en behandel ik ook volwassenen. Ieder mens blijft immers altijd kind.

Foto's

De Groene Vallei

De Groene Vallei in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Natuurgeneeskundige

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Bloesemremedies
Coaching
Kindertherapie
Klassieke natuurgeneeskunde
Spirituele geneeswijze

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

De Groene Vallei


Weezenhof 8320 6536 CH Nijmegen
0617139398 Klik om te bellen