Dýnami energetisch coach


Antwerpenstraat 596a 4826 HM Breda
06 48788212 Klik om te bellen

Over Dýnami energetisch coach

Coaching voor kinderen, jongeren en hun ouders. Of voor wanneer je geen kinderen hebt maar wel wat hulp kunt gebruiken. Tijdens mijn coach sessies staat empathie en humor centraal. Ik vergelijk het leven wel eens met een bos, je wandelt over een bospad, overal fladderen vlinders, de vogeltjes fluiten, maar ineens, begint het te regenen. In de verte hoor je onweer, en het pad waar je op liep mond ineens uit in een open plek.

Je moet het bos uit, naar je veilige thuis, maar welke weg neem je? Ploeter je alleen door de modder, of mag ik je bij de hand nemen, de takken opzij houden, zodat je door de bomen het bos weer ziet? 

Energetische behandelingen

Ik bied naast mijn coachings energetische behandelingen aan. Door middel van handoplegging zorg ik ervoor dat de energieën in het lichaam weer goed gaan stromen. Klachten verdwijnen, de energie neemt toe, je kunt met een uitgerust gevoel de deur weer uit!

EFT (Emotional Freedom Technique):

Door middel van tappen op bepaalde punten van het lichaam kunnen emoties losgekoppeld worden van situaties. Waar je eerst misschien doodsbang was voor spinnen, durf je ze nu bijna aan te raken!

Dýnami energetisch coach in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Healer

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Emotional Freedom Techniques (EFT)
Reiki

Onze locatie

Dýnami energetisch coach


Antwerpenstraat 596a 4826 HM Breda
06 48788212 Klik om te bellen