Ekaraia, Holistische praktijk voor mens en dier


Noordes 10 9531 HR Borger
06 13817603 Klik om te bellen

Over Ekaraia, Holistische praktijk voor mens en dier

Ekaraia is een holistische praktijk voor therapie in natuurgeneeskunde (alternatieve geneeswijzen), coaching, healing (voor mens en dier), stervensbegeleiding bij dieren, rouwverwerking bij diereigenaar, en training.
Officieel gestart in 2008 en gericht op mens en dier.

Mag ik mij voorstellen?
Ik ben Marysia Wilczewska, Holistisch Lifecoach, Energy Healer, Natuurgeneeskundig Therapeut, Griefcounselor en eigenaresse van de praktijk Ekaraia, gevestigd in Borger (Dr.).
Ik zet mij in om jou te helpen een liefdevol, waardig en vervullend bestaan te leiden en te leven vanuit je hart. Maar ook om de welzijn en het welbevinden van jou en van je (huis)dier(en) te verhogen en balans en harmonie te bereiken. Niet alleen op fysiek niveau, maar ook op mentaal, emotioneel, spiritueel en zielniveau.
Waarom? Omdat het uitgangspunt van natuur-geneeswijzen is een harmonische balans tussen lichaam en geest. Is die balans verstoord, dan kan dat een voedingsbodem zijn voor klachten, ziekten en/of gedrags- en psychische problemen.

Mijn specialisme is Stervensbegeleiding bij dieren en Rouwverwerking bij diereigenaar na verlies zijn het geliefde huisdier (zodat hij in liefde en dankbaarheid zijn geliefde huisdier los kan laten). Hiermee onderschijd ik mij van anderen, ik ben een van de weinige therapeuten die stervensbegeleiding bij de dieren doet.

Daarnaast ben ik een trainer en geef mijn kennis en opgebouwde ervaring door dvm diverse lezingen en workshops die verband houden met mijn werk, zoals "Healing bij dieren", "Basis zelfhulptechniek EFT (Emotional Freedom Techniques)", "Introductieworkshop leren (kinesiologisch) spiertesten", "Ontwerp en energetiseer je eigen Visionboard", "Gezond en vitaal door (zelf)healing".

Ik werk vanuit mijn hart, met passie, toewijding en plezier.
Ik behandel mensen die uit balans zijn geraakt (fysiek of emotioneel), niet meer lekker in hun vel zitten en zelf niet (meer) uitkomen. Ook mensen vastlopen en zich persoonlijk willen ontwikkelen en groeien zijn bij mij van harte welkom. Ik kan je verder helpen.
Ik behandel ook dieren met diverse klachten en problemen (mbv alternatieve geneeswijzen).

In mijn praktijk kun je terecht voor:

- Persoonlijke coaching in bewustwording-, persoonlijke groei- en transformatieprocessen, lifecoaching in diverse levensgebieden waar je problemen ervaart. Dmv persoonlijke coaching ben ik in staat je te helpen om van jezelf en van het leven te (gaan) houden, je werk met vreugde en plezier te doen en (weer) gelukkiger en meer in balans te zijn. Ik help je (emotioneel) EVENWICHT en BALANS in je leven te bereiken en je ongewenste patronen en belemmerende overtuigingen te veranderen, zodat je los kunt laten wat je niet meer dient en voor een gelukkig leven te kiezen. Want alles in het leven is een keuze. En jij (en niemand anders) kiest of je nu gelukkig of ongelukkig wilt zijn.

- De diverse (natuur)geneeswijzen die ik bij fysieke klachten en (emotionele) problemen toepas, zijn op mijn website uitgesplitst.

Met de huidige Post-Corona/Post-Covid19 klachten kan ik je ook verder helpen.

- Healing (energetische behandeling) van het lichaam en je aura (je etherische lagen) pas ik toe, indien ik merk dat iemand zodanig is vastgelopen of geblokkeerd en dat ik dmv coaching moeizaam verder kom. Indien iemand reeds fysieke klachten heeft, helpt healing om de (energetische) blokkades op te lossen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam opnieuw te activeren.
Healing gebruik ik bij behandeling van de meeste fysieke en emotionele klachten en is geschikt voor iedereen, waarna men zich beter, fitter en energieker gaat voelen. Met name dieren reageren hier heel goed op omdat bij hun het "mind" niet er tussen zit. Dieren faken niet. Ze genezen veel sneller dan mensen.

- Mijn specialisme is:
- Stervensbegeleiding bij dieren (dieren die gaan sterven).
Begeleiding bij rouwverwerking, m.n. na het verlies of overlijden van je huisdier (meer info hierover vind u elders op mijn website).
Door verlies/rouw, scheiding of andere tegenslagen in het leven, kun je behoefte hebben aan ondersteuning en dan is een consult vaak verhelderend en effectief.

Welke behandelwijze of een combinatie daarvan ik ook toepas, belangrijk is dat ik je een veilige ruimte bied waarin je jezelf kunt en mag zijn.

Mijn vraag is dan ook: Wil je een positieve verandering in je leven?

Hoe gaat je leven er uit zien als je dit hebt gedaan, als je hebt aangedurfd om eerlijk naar jezelf te kijken en bereid bent geweest om te veranderen?

En wat gaat er gebeuren als je jouw leven laat zoals het is? Als je niets verandert?

Iemand zei ooit deze wijze woorden: "Als je altijd doet wat je altijd deed, zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg". Conclusie - wil je een ander resultaat in je leven, zul je toch anders moeten gaan denken, anders doen, anders handelen....

Wil je een verandering maar weet je niet hoe?

De eerste stap is aan jou. Je zult in actie moeten komen (die telefoon pakken of die email schrijven en de eerste afspraak maken).

Daarna kan ik je mijn hulp aanreiken met de vele hulptools die ik ter beschikking heb en jaren ervaring, zodat je zelf verder kunt.

Dus, ben je bereid om de tijd, energie en geld in jezelf en in je gezondheid en welzijn te investeren? Bel of mail Ekaraia voor een intakegesprek, samen komen we vast wel uit.
Wil je meer weten? Dan nodig ik je uit om verder te kijken op de website van Ekaraia (www.ekaraia.nl).

Foto's

Ekaraia, Holistische praktijk voor mens en dier in het kort

Soort geneeskundige

Dr. Schüssler celzouten advies
Energetisch dieren therapeut
Holistic Healer
Holistisch lifecoach
Holistisch therapeut
Kinesiologe
Natuurgeneeskundige
Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Aromatherapie
Bloesemremedies
Coaching
Emdr
Emotional Freedom Techniques (EFT)
Energetisch therapeut
Energetische geneeskunde
Energetische therapie
Fytotherapie
Homeopathie
Kinesiologie
Klassieke natuurgeneeskunde
Meditatie
Mindfulness
Nlp
Quantum-Touch®
Reiki
Traumatherapie
Voedingsadvies

Onze locatie

Logo Ekaraia, Holistische praktijk voor mens en dier

Ekaraia, Holistische praktijk voor mens en dier

Ekaraia, Holistische praktijk voor mens en dier


Noordes 10 9531 HR Borger
06 13817603 Klik om te bellen