ElQuirin


Bentinckstraat 23 2582 SR 's-Gravenhage
070-3319389 Klik om te bellen

Over ElQuirin

In of uit trance? Bij Hypno- en Regressietherapie gaat het, anders dan je zou verwachten, er niet zozeer om dat de therapeut een cliënt in trance brengt, maar haar of hem uit de trance haalt!

Vaak weten we nl. niet eens hoe we in ons probleem terecht komen. We merken dat we in een bepaald gedrag, in een zorgelijke gedachte of in een storende emotie verzeild raken, maar we weten niet hoe dat gebeurd is. We kunnen ons er evenmin zomaar uit losmaken.
Hypno- en Regressietherapie helpt bij het ons losmaken uit die automatische patronen die ons veel last bezorgen en waar we geen controle over hebben: “onvrijwillige tranceverschijnselen” noemen wij dat. In een therapiesessie onderzoeken wij als therapeuten met onze cliënten hoe ze in die onvrijwillige trance en gewoontepatronen verzeild geraakt zijn. We lopen met elkaar na wat er aan het probleemgedrag voorafgaat en hoe de cliënt vervolgens steeds verder in haar of zijn probleem terecht komt. Door in een therapiesessie bewust al die stappen na te lopen wordt doorbroken dat je automatisch zomaar in je probleem schiet. Met behulp van deze werkwijze hebben we al veel mensen geholpen van hun problematische gewoontes in denken, emotie en gedrag af te komen.

Inner Child Therapie - Werken met het Innerlijk Kind

In onze praktijk wordt Hypno- en Regressietherapie vaak verbonden met Inner Child therapie. Inner Child Therapie gaat uit van een visie waarbij op respectvolle en veilige wijze gewerkt wordt met (traumatische) ervaringen uit de kindertijd, van baby tot puber/adolescent.
Als iemand in contact komt met ervaringen uit de kindertijd bevindt zij/hij zich vaak niet in het hier-en-nu, maar deels in een andere tijd en bewustzijnsstaat. Deze vatten wij op als een trance. Een trance waar je vaak moeilijk uit kunt stappen. Hypnotherapie is bedoeld om mensen te helpen deze trance te los te laten. Dit loslaten biedt vrijheid en de mogelijkheid tot het maken van keuzes.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op de website www.elquirin.nl. Of stuur een e-mail naar info@elquirin.nl of neem telefonisch contact op via 070-3319389 met Ellen de Jong of via 070-3319388 met Louis Crijns.

Foto's

Ellen de Jong

ElQuirin in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Hypnotherapeut
IntPsychotherapie
Regressietherapeut
Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Hypnotherapie
Inner Child Therapeut
Integratieve psychotherapie
Regressie therapie

Onze locatie

ElQuirin


Bentinckstraat 23 2582 SR 's-Gravenhage
070-3319389 Klik om te bellen