Equilibre - Centrum van Licht


Ierlandlaan 2 2713 HL Zoetermeer
+31630271434 Klik om te bellen

Over Equilibre - Centrum van Licht

Equilibre - Centrum van Licht
Healing - Spirituele begeleiding - Zielsopstellingen - Rituelen


Balans & harmonie
Ziekte wordt veroorzaakt door een disharmonie in het lichaam en/of in de mind, waardoor de levensenergie (prana, Chi) niet vrijelijk stroomt. Dit verzwakt het zelfhelend vermogen waarover iedereen beschikt. Om weer in balans te komen is het nodig om dit vermogen, zowel op geestelijk als op fysiek niveau, te herstellen.

Terug naar je kern
Onze kern, onze ware aard is licht, pure levenskracht. Daar wil ik je naar terug begeleiden, omdat daar elke vorm van heling begint. Door je te verbinden met het licht ga je vrede ervaren. en vanuit die verbinding kan ook genezing ontstaan, want het zal ertoe leiden dat de disharmonie kleiner wordt. En ongemak, onvrede, depressie en ook fysieke klachten krijgen de kans te worden geheeld.

Healing
De basis van waaruit ik werk is energetische healing. Daarnaast gebruik ik ook andere methoden, zoals opstellingen (systemisch werk), massage, yoga en meditatie. We kijken samen wat het beste bij jou vraag of klacht past.

Mijn werk wordt geïnspireerd door een holistische kijk op gezondheid. Ik onderscheid daarbij vijf niveaus: fysiek, emotioneel, rationeel, relationeel, existentieel. Op ieder niveau kan een onbalans ontstaan en weer worden verholpen. Ik begeleid je bij je zoektocht naar heling door de balansverstoring op te sporen die ziekte, pijn, ongemak of onbehagen veroorzaakt. Wanneer helder is op welk niveau er een verstoring is, kunnen we de balans gaan herstellen. Enerzijds door blokkades weg te nemen; anderzijds door het zelfhelend vermogen te versterken waar ieder van ons over beschikt. Dat komt weer volledig beschikbaar als je opnieuw in contact wordt gebracht met je ware aard.

Massage bij kanker
Voor mensen die kanker hebben of hebben gehad geef ik speciale massages. Massage bij kanker is een heerlijk zachte en rustgevende massage, waarbij ik volledig rekening houd met het zware proces waar je door de ziekte doorheen gaat. Alles mag er zijn: een moment om je - al is het maar even - volledig te kunnen ontspannen.

Dankzij een gedegen opleiding in deze specialisatie ben je ervan verzekerd dat ik alle aspecten van de (behandeling van) kanker laat meewegen in de wijze waarop je wordt gemasseerd. Dus ook tijdens behandelingen en bij wonden en ernstige vermoeidheid is massage mogelijk én ondersteunt je herstel.

Contact
Je kunt afspreken naar keuze in Voorst of Zoetermeer.
Voor meer informatie bel: 06 30 27 14 34 of kijk op mijn website.

Foto's

Equilibre - Centrum van Licht in het kort

Soort geneeskundige

Healer
Holistisch therapeut
Magnetiseur
Masseur
Natuurgeneeskundige
Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Aura reading / healing
Ayurveda
Chinese geneeskunde
Coaching
Emotioneel Lichaamswerk
Energetic Release Technique
Energetisch therapeut
Energetische geneeskunde
Energetische therapie
Familie of Systeem opstellingen
Magnetiseren
Massage
Meditatie
Mindfulness
Paranormale/helderziende waarnemingen
Polariteitstherapie
Psycho-sociale therapie
Reconnective Healing
Spirituele geneeswijze
Trance healing
Yoga

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Equilibre - Centrum van Licht


Ierlandlaan 2 2713 HL Zoetermeer
+31630271434 Klik om te bellen