Flowrish


De Binderij 9 1321 EE Almere
0652853591 Klik om te bellen

Over Flowrish

Welkom bij Flowrish!

Wij helpen je om het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam en geest te herstellen. Dit doen wij via natuurlijke geneeswijzen als Reiki en Chakra Healing, die blokkades in jouw energiebanen verwijderen, waardoor je de volledige toegang tot jouw energie krijgt. Hierdoor ben je in staat jezelf te helen en kun je (weer) floreren in jouw leven.

De missie van Flowrish is: Het herstellen van het zelfhelend vermogen van lichaam en geest. Dit doen wij via edelstenen, handgemaakte sieraden en natuurgeneeskundige behandelingen die kunnen bijdragen in het helingsproces. 

Ieder mens wordt geboren met het vermogen om lichaam en geest zelfstandig te herstellen wanneer deze uit balans zijn. Naarmate je ouder wordt en diverse levensgebeurtenissen meemaakt, kan het voorkomen dat jouw energie niet goed meer stroomt. 
Hierdoor kunnen er blokkades ontstaan en kan het zelfhelend vermogen van lichaam en geest worden aangetast.

Flowrish helpt je om deze blokkades te verwijderen, waardoor je energie vrijuit kan stromen. Wanneer je energie stroomt heb je toegang tot diverse hulpbronnen, die je op hun beurt weer helpen in jouw helingsproces. Heling zorgt dat je weer in lijn komt met jouw lichaam en geest . En wanneer je in lijn bent met jezelf, is alles mogelijk.

Ben jij benieuwd wat Flowrish voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via info@flowrish.nl.

Foto's

Praktijkruimte

Flowrish in het kort

Soort geneeskundige

Healer
Holistisch therapeut
Natuurgeneeskundige
Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Aura reading / healing
Energetisch therapeut
Energetische therapie
Massage
Reiki
Reiki behandelaar

Onze locatie

Flowrish


De Binderij 9 1321 EE Almere
0652853591 Klik om te bellen