Frank H. D. van Hemert


Soulbalance: Vreekesweid 1 1721 PP Broek op Langedijk
0630835367 Klik om te bellen

Over Frank H. D. van Hemert

Een hartelijke groet aan een ieder die dit leest! Ik word door mensen 'paragnost' genoemd. Een paragnost weet dingen die hij eigenlijk niet kan weten en hij kan de beleving van andere individuen ervaren. Nu alweer meer dan 33 jaar leg ik de Tarot en gebruik ik numerologie, ik werk met pendel, kristallen bol en verklaar droombeelden en symbolen. Daarnaast doe ik allerlei psychometrische bepalingen. Ik lees aura's en geef aura-healings, en ik interesseer me voor allerlei energieën die (nog) niet wetenschappelijk kunnen worden onderzocht. Als computerprogrammeur heb ik een prachtige carrière achter de rug. Tegenwoordig zijn mijn werkzaamheden zeer divers.

Een belangrijk deel van mijn werk als paragnost is: advies op maat. Ik ben adviseur en reik mijn cliënten dus de mogelijke oplossingen aan, als ik duidelijk heb doorgekregen wat er aan de hand is. De adviezen die ik geef zijn toegespitst op je huidige situatie en kunnen over ieder denkbaar onderwerp gaan, zoals carrièrekansen, liefdes- en relatievraagstukken, geestelijke groeimogelijkheden en financiële dilemma's.

Tijdens consulten komen vaak lichamelijke klachten aan bod. Ik ben geen arts of dokter en wil dat ook niet zijn maar ik ben breed onderlegd op medisch gebied en behandel alle vragen zeer discreet. Ik raad iedereen altijd aan om met lichamelijke klachten een consult bij de huisarts en/of specialist te vragen om een goede diagnose te laten stellen. Als je zeker weet wat er met je aan de hand is, dan kun je een therapie volgen om beter te worden. Soms zul je echter een andere therapie willen volgen dan die de westerse medisch specialist voorschrijft. Er zijn altijd alternatieven, zoals huismiddelen en homeopathie. Ik kan je adviseren over kruiden, spagyriek, alternatieve hulpverlening en hulpverleners. Daarnaast maak ik op traditionele wijze tincturen, zilverzalf en zilverwater (colloïdaal zilver).

Graag ontmoet ik je tijdens een van de lezingen, workshops of cursussen die ik op dit gebied geef. Je bent van harte welkom! Een persoonlijke consultatie is ook altijd mogelijk dus benader me om een afspraak te maken. Voel je welkom!

Foto's

Frank H. D. van Hemert

Frank H. D. van Hemert in het kort

Soort geneeskundige

Healer
Mental health

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Aura reading / healing
Coaching
Energetische therapie
Leefstijlcoach
Magnetiseren
Meditatie
Medium
Paranormale/helderziende waarnemingen
Spagyriek
Spirituele geneeswijze

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Frank H. D. van Hemert


Soulbalance: Vreekesweid 1 1721 PP Broek op Langedijk
0630835367 Klik om te bellen