Gezond met Plezier


Sint Annastraat 198-C 6525 GX Nijmegen
06 23190942 Klik om te bellen

Sessies online en op locatie
Verbind kennis bedrijfsleven en natuurgeneeskunde
Tools voor onafhankelijkheid

Over Gezond met Plezier

Gezond met plezier is een praktijk waar natuurgeneeskundige geneeswijzen worden toegepast. Gezond met plezier’ is bedoeld om jou te helpen gewoontepatronen te ontwikkelen die voor jou werken, én waar je plezier aan beleeft

De klachten die je ervaart zijn de signalen van het lichaam voor hulp. Vaak wordt het weggewuifd tot het weer erger terugkomt. Vanuit de orthomoleculaire en Chinese geneeskunde help ik de oorzaak van de signalen te vinden en de energie weer te laten stromen. Gezond klinkt voor velen als een woord dat oneindig ver weg lijkt, terwijl als men er met plezier instapt en van der verandering begint te genieten, het voor iedereen vlak voor ze neus staat.
Gezond met plezier is een praktijk waar natuurgeneeskundige geneeswijzen worden toegepast. De specialisaties zijn:

Orthomoleculair
Het natuurlijke genezingsproces van je eigen lichaam stimuleren door te zorgen dat je lichaam over alle benodigde concentraties aan voedingstoffen in de juiste verhoudingen kan beschikken. De passende gezonde voeding is hiervoor de basis, met supplementen indien nodig als aanvulling.

Voeding – Suppletie advies voor Sporters
Door intensief te sporten heb je natuurlijk andere behoefte dan iemand met een kantoorbaan, die af en toe naar de sportschool gaat. Deze intensiteit zorgt ook voor grotere behoefte aan voedingsstoffen om blessures/ontstekingen te voorkomen, je lichaam optimaal te laten herstellen en de opbouw van je spieren te voorzien. Je wilt tenslotte nu presteren maar op latere leeftijd niet compleet versleten zijn.

Intermittent Fasting en Detoxen
Heb je al veel diëten uitgeprobeerd en zit je met je handen in het haar? Dan kan een reset en een grote schoonmaak precies zijn wat je nodig hebt. Intermittent fasting betekent dat we samen naar je eetpatroon en leefwijze gaan kijken. Je lichaam gaat meer tijd krijgen om zich te herstellen en om een constantere energiebalans te leveren.

Leefstijl en Dieet advies
Wat is de passende leefwijze waar jij energie van krijgt en met welke voeding bereik je dit?
Onze omgeving zorgt er graag voor dat we gedurende de week vaak onder stroom staan. Om hiermee om te kunnen gaan en ziekte te voorkomen is energie een basis voorwaarde.

Coaching
Gelijkwaardige één op één relatie waarbij jouw ontwikkeling centraal staat. Jezelf ontdekken, vragen kunnen stellen en ondersteuning om weer uit de modder op te staan. Of je nu begeleiding nodig hebt om beter met stress om te gaan of jezelf verder wilt ontwikkelen, er zijn verschillende vormen van coaching mogelijk.

Gezond met Plezier

Foto's

Kookcursus gezonde voeding
E-Boek Energie uit voeding
Intermittent Fasting Programma

Gezond met Plezier in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Natuurgeneeskundige
Orthomoleculair therapeut
Voedingsdeskundige

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Chinese geneeskunde
Coaching
Fytotherapie
Leefstijlcoach
Orthomoleculair
Voedingsadvies

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Logo Gezond met Plezier

Gezond met Plezier

Gezond met Plezier


Sint Annastraat 198-C 6525 GX Nijmegen
06 23190942 Klik om te bellen