Gezondheids Centrum Westerkwartier


Boveneind 17b 9351 AP Leek
0625463131 Klik om te bellen

Over Gezondheids Centrum Westerkwartier

Door verschillende technieken, o.a. shiatsu, voetreflexologie, guasha en Tactiel Stimulering, ben ik in staat klachten vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en behandelingen te combineren. Naast het verlichten van uw klachten, richt ik mij ook op de achtergrond en de oorzaak van uw klacht. Ook zonder klachten bent u van harte welkom voor bijvoorbeeld een ontspannende massage.

Als Register Therapeut Aanvullende Gezondheidszorg® ben ik zowel aangesloten bij de NVST, als bij de RBCZ . Dit betekent dat een therapeutische behandeling bij (veel) zorgverzekeraars wordt vergoed vanuit een aanvullend pakket. Tevens V.O.S. opgeleidde sport- en massagetherapeut aangesloten bij de NBSM (Nederlandse Brancheorganisatie van Sportverzorgers en Masseurs)

Tevens geef ik les in Tactiel Stimulering.

Tactiel Stimulering is een bewuste, gestructureerde aanraking die de huid activeert, het werkt op de receptoren in de huid waardoor oxytocine vrijkomt. Dit hormoon heeft invloed op allerlei processen in het lichaam. Het reduceert o.a. stress, pijn en hoge bloeddruk.

Tactiel Stimulering is geschikt voor iedereen, maar is bij uitstek geschikt om toe te passen bij mensen met een verstandelijke, lichamelijke en/of meervoudige beperking. Tactiel Stimulering past bij alle leeftijden en elk verstandelijk niveau en is een zeer waardevol onderdeel van de palliatieve zorg.

Gezondheids Centrum Westerkwartier in het kort

Soort geneeskundige

Massagetherapeut
Masseur
Shiatsutherapeut
Therapeut (algemeen)
Voetmasseur

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Chinese geneeskunde
Guasha
Massage
Reflexzonetherapie
Shiatsu therapie
Tactiel Stimulering
Tuina
Voetreflexologie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Gezondheids Centrum Westerkwartier


Boveneind 17b 9351 AP Leek
0625463131 Klik om te bellen