Gnosis Therapie


Goedenaardspolder 22 5235 VG 's-hertogenbosch
073 6440694 Klik om te bellen

Over Gnosis Therapie

Vanuit onze jarenlange ervaring met therapie is een bijzonder concept ontstaan om psychische of lichamelijke problemen op te lossen. Het zijn geen stoornissen maar normale reacties van het lichaam als dat gehinderd wordt om normaal te functioneren.

De enige oorzaak is het ervaren van heel angstige situaties. Deze ervaring is voor het verstand soms zo heftig dat die de verwerking van de ervaring letterlijk tegenhoudt en er permanent een blokkering in zet. Deze blokkering zorgt ervoor dat u “ziek” wordt. Of in een burnout terecht komt of weer merkt dat u niet op uw plaats zit. Het ligt aan die ander, de chef of de afdeling maar het is echt overal wel wat. Je kan er ook anders mee omgaan, meer vanuit gevoel en verbondenheid in plaats van angst en frustratie.

Het oplossen van deze psychische blokkade of angst ervaring gaat alleen als je meerdere systemen na elkaar ontlaadt. De systemen zijn:

1. Emotioneel, angst omzetten in boosheid en soms verdriet om daarmee de vrijheid weer terug te winnen.

2. Energetisch, de spanning in je zenuwstelsel op lichamelijk vlak. Heb je weer een knoop in je maag of zit je keel weer dicht? Als je het eenmaal geleerd hebt, ben je er zo vanaf. Het zijn maar vijf stappen die je zet en het is weg. Voorgoed!

3. Mentaal, verstand, hoe denk je erover en wat is de betere oplossing in voorkomende situaties. Of je blijft maar hetzelfde denken. Alsof je een cd in je hoofd hebt die op herhaling staat.

4. Fysiek, lichamelijk, de spanning moet eruit. Dit gaat middels een eenvoudige oefening die u thuis kan doen.

Veel rugklachten zijn veroorzaakt door de spanning die je spieren vasthouden en geen enkele masseur kan bij de spieren die achter je ruggewervels liggen. Maar die zijn wel de oorzaak.

5. Spiritueel, oorzaak en gevolg, actie en reactie en hoe stijg je erbovenuit. Meestal zijn je acties hetzelfde en dus krijg je ook hetzelfde. De meeste mensen reageren vanuit een pijn die vroeger is ontstaan. Toen waren ze nog kind en hulpeloos om er iets aan te doen. Maar tijden veranderen, nu kan je wel voor de andere oplossing kiezen. Je hebt wel macht, kracht en meer begrip en wijsheid.

Foto's

Gnosis Therapie in het kort

Soort geneeskundige

Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Regressie therapie
Reincarnatie therapie
Spirituele geneeswijze

Artikelen

Angst los je op met deprogrammeren

Veel mensen zijn angstig en zoeken daarom van nature naar controle maar dit is een verkeerde oplossing. Iedereen weet dat controle energie kost en het gevolg is dan ook vaak dat men chronisch moe word...