Gorte Osteopathie


Bloemendaallaan 41 3771 HT Barneveld
0611394226 Klik om te bellen

Over Gorte Osteopathie

Gorte Osteopathie, uw osteopaat in Barneveld. Hendrieke Gorte Slot behandelt zowel baby's, kinderen als volwassenen. Heeft u last van pijn of klachten in uw rug of nek, darmkrampjes, migraine of andere klachten zoals problemen met uw buik, darm, hoofdpijn of onderrug klachten? Maak op korte termijn uw afspraak online via www.gorteosteopathie.com of telefonisch op 0611394226.

Osteopathie is een manuele behandelvorm waarbij klachten worden verholpen door de natuurlijke lichaamsfuncties en balans te herstellen. De osteopaat onderzoekt wat de oorzaak is van de klachten. Vervolgens verhelpt de osteopaat deze klachten door de vastzittende weefsels die de klachten veroorzaken te ontspannen en de doorbloeding en zenuwfunctie te herstellen.

Zo kunnen rugklachten ‘gewoon’ van je rug komen, maar kunnen deze rugklachten ook komen door de darmen of baarmoeder. De osteopaat behandelt zowel de oorzaak (de darm) als het gevolg (de rugklachten).
De osteopaat ziet het lichaam als één functionele eenheid: Een probleem in één deel van het lichaam kan het totale lichaam als geheel beïnvloeden. Zo kunnen weefsels zoals het viscerale (organen), cranio-sacrale (hersenen, ruggenmerg en zenuwen) en het pariëtale (bewegingsapparaat) systeem elkaar sterk beïnvloeden. Dit houdt in dat zowel klachten, veroorzaakt en in stand gehouden kunnen worden door een ander systeem in het lichaam dan waar u uw klacht zich bevindt.

Gorte Osteopathie in het kort

Soort geneeskundige

Osteopathie

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Cranio sacraal
Kindertherapie
Osteopathie
Viscerale Therapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Gorte Osteopathie


Bloemendaallaan 41 3771 HT Barneveld
0611394226 Klik om te bellen