HaloClinic Nederland


Westzijde 33-37 1506 EB Zaandam
0624978981 Klik om te bellen

Over HaloClinic Nederland

Halotherapie

De behandeling met halotherapie (hyper versterkende behandeling met zoute lucht) helpt om alle vier belangrijke processen tegen te gaan die het ademhalingssysteem benadelen: ontsteking, bacteriële infectie, overdadig slijmvorming, spastische verschijnselen (spastische verschijnselen van de bronchiën), en grote gevoeligheid van de ademhalingsorganen. Na een serie sessies met halotherapie, verbetert de klinische conditie bij de meeste patiënten en verdwijnen of verminderen de negatieve verschijnselen aanwijsbaar.

Halotherapie is 100 procent natuurlijk, veilig en vrij van medicijnen. Het voorziet in een effectieve verlichting van lange duur. Gedurende de behandeling door halotherapie, ademen de patiënten zoutdeeltjes binnen die in de lucht rondzweven. De concentratie van deze zoutdeeltjes overstijgt geen natuurlijke grens. Een dergelijke luchtgesteldheid wordt ook aangetroffen in verschillende zoutmijnen en -grotten waar klinieken voor ademhalingsgenezing  zijn gevestigd. Halotherapie is tot slot te combineren met het gebruik van voorgeschreven medicijnen en daarmee een veilig alternatief op herstel.

Meer informatie over de therapie vind je op haloclinic.nl 

Cliënt ervaringen

Ik kom al zes jaar bij de zoutkamer in Zaandam van Haloclinic Nederland. Ik heb astma en toen ik eind vorig jaar een tijdje niet kwam zag de longzuster dat ik beduidend minder lucht had. Ik vroeg toen om de metingen van de jaren ervoor en het verschil was enorm. Dankzij de Haloclinic zat ik voorheen bijna op 100 procent en nu rond de 60. Mooier bewijs van de werking van halotherapie kun je niet krijgen. Ik ben dus maar weer gauw begonnen met sessies!

Elly

HaloClinic Nederland in het kort

Soort geneeskundige

Natuurgeneeskundige

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Artikelen

KNO klachten en benauwdheid

ZOUTKRACHTEN Jurre (4jaar) komt sinds oktober bij jullie in de Haloclinic. Hij heeft als sinds zijn geboorte last van KNO klachten en benauwdheid, hij gebruikt hiervoor veel puffer en antibiotica....

Onze locatie

HaloClinic Nederland


Westzijde 33-37 1506 EB Zaandam
0624978981 Klik om te bellen