Hara & Co: Malvatherapie, coaching


Frederik Hendriklaan 76 5212 BG 's-Hertogenbosch
06 196 98 114 Klik om te bellen

Over Hara & Co: Malvatherapie, coaching

Hara & Co, opgericht door Maarten Bos, is een coaching-, Malvatherapeuten- en trainingscollectief, dat zowel de westerse, Inca- als oosterse filosofieën hanteert. Deze werkwijze maakt dat wij anders kijken en handelen dan de meeste traditionele, westerse behandel- en coachingsbedrijven.

Malvatherapie omvat een veelheid van behandelmethoden en therapieën waarbij een klacht, ziekte of probleem vanuit een holistisch perspectief wordt bekeken en aangepakt. Niet alleen wordt de cliënt gecoacht maar daarnaast is er aandacht voor fysieke klachten o.a. via diepgaande massages op het lichaam of delen van het lichaam en/of behandelingen op de energiebanen en drukpunten, in de Chinese geneeskunde ook wel meridianen en acupunctuurpunten genoemd.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en klachtintensiteit. Afhankelijk van de aandoening kan de klacht meestal in 4 tot 10 behandelingen worden verlicht of worden weggenomen.

Het coachen gebeurt op verschillende manieren afhankelijk van de persoon en de problematiek. We hanteren hiervoor diverse methodes, afgestemd op de cliënt zoals “Co-active coaching” en “The Work” van Byron Katie. Hiermee gaan we een niveau dieper dan de gebruikelijke organisaties. Wij laten de cliënten zich bewust worden van het feit dat problematieken ook vanaf een andere hoek bekeken kunnen worden. Daardoor ziet en ervaart de cliënt de werkelijkheid op een andere manier. Men wordt bewuster van de situatie, men verplaatst zich buiten het probleem. Dit bewustwordingsproces zorgt ervoor dat de rol van de cliënt verandert en het probleem aangepakt kan worden. Hierna kan de persoon zaken weer meer naar zijn hand zetten en/of daadkrachtiger aanpakken.

We zien vaak binnen 4 – 6 sessies al een verandering van gedrag en verbetering van de omstandigheden.

In de coachingspraktijk komen we overigens vaak fysieke of psychosomatische klachten tegen die veroorzaakt lijken te worden door het oorspronkelijke probleem. Denk hierbij aan depressie, burnoutklachten, migraine, nek-, en schouderklachten, maagklachten, eczeem etc. Deze klachten worden door ons aangepakt in Malvatherapiesessies. Daarnaast zien we ook dat personen in eerste instantie bij ons komen naar aanleiding van fysieke klachten die we vervolgens behandelen waarbij wij de personen ook gaan coachen om de oorzaak ervan te vinden en vervolgens op te lossen.

Foto's

Hara & Co: Malvatherapie, coaching in het kort

Soort geneeskundige

Magnetiseur
Masseur
Natuurgeneeskundige
Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Chinese geneeskunde
Coaching
Kleurentherapie
Magnetiseren
Massage
Psycho-sociale therapie
Quantum-Touch®
Regressie therapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Hara & Co: Malvatherapie, coaching


Frederik Hendriklaan 76 5212 BG 's-Hertogenbosch
06 196 98 114 Klik om te bellen