Healingpraktijk Apatura


Tunneloven 41 3961 EP Wijk bij Duurstede
06 15647218 Klik om te bellen

Over Healingpraktijk Apatura

Healingpraktijk Apatura, voor balans, transformatie en groei!

Aurahealing – je aura schoon en stromend

Vraag jij je wel eens af waar jijzelf blijft in alle hectiek? Word weer zoals je eigenlijk hoort te zijn! Een zeer compleet en breed traject dat je aura weer laat stromen en niet-eigen energieën uit je aura verwijdert. Hierdoor herstelt de balans en groei je zodat je beslissingen gaat nemen die beter bij je passen! Hoe wil jij leven?

Reiki – ontspannen, opladen en genezen

Ontspan onder heerlijk warme handen terwijl je je laat opladen door de universele levensenergie. Of leer jezelf Reiki te geven. Reiki brengt je meer liefde, eigen verantwoordelijkheid en bewustzijn. Groei mee en wordt krachtiger, krijg meer inzicht in jezelf, meer innerlijke rust, ga beter je grenzen aangeven, kortom zit lekkerder in je vel!

Soul Body Fusion® –lichaam en bewustzijn

Breng je lichaam volledig in overeenstemming met het oneindig potentieel van je wezen. Soul Body Fusion® is een energetisch proces, dat direct werkt en op een rustige manier diep doordringt. Het geeft je een diep, volledig en liefdevol erkennen van wie je in werkelijkheid bent.

Munay-Ki – groeien door Inca sjamanisme

Bereid je voor op de hogere energieën van het nieuwe tijdperk en volg het traditionele Inca pad naar verlichting en vrede. De Munay-Ki inwijdingen brengen een onderstroom van liefde in je leven, een gevoel van heelheid, harmonie, begrip en inzicht.

Meditatie-avonden – joúw momentje, geaard en ontspannen weer naar huis

Voorzichtig lichaam loswerken, daarna goed aarden en vervolgens 3 meditaties om je te zuiveren, los te laten en te voeden. Dus geaard en ontspannen weer naar huis zodat je er weer helemaal tegen kan!

Tarieven

Tarieven bij Healingpraktijk Apatura zijn marktconform. Durf jij te investeren in jezelf en de volgende stap te maken in je groei- en bewustwordingsproces? Gun jezelf spirituele ik-tijd. Bel en maak een afspraak!

Foto's

Reiki is een spirituele methode om in onze door het verstand gedomineerde westerse wereld tot je ware zelf te komen en het helpt je om de zin van het leven te vinden. Reiki is een weg die je naar je e

Healingpraktijk Apatura in het kort

Soort geneeskundige

Healer
Natuurgeneeskundige

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Aura reading / healing
Meditatie
Reiki

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Healingpraktijk Apatura


Tunneloven 41 3961 EP Wijk bij Duurstede
06 15647218 Klik om te bellen