Healingpraktijkmarielle


Duizendschoonstraat 24a 24A 3051 SE Rotterdam
0645642387 Klik om te bellen

Over Healingpraktijkmarielle

Wie zit er achter Healingpraktijkmarielle?


Ik ben Mariëlle en stel mij graag aan je voor door wat over mijzelf te vertellen. Zolang als ik mij herinner ben ik mij bewust geweest van het verlangen ‘om bij te dragen’. Op veel verschillende manieren heeft zich dat geuit. Van het begeleiden van kinderen met een beperking tot het ondersteunen van mensen bij het leven van hun hartenwens.


Jarenlang heb ik in de gehandicaptenzorg gewerkt. Sinds oktober 2018 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Ik werk op een babygroep, samen met enorm fijne collega’s. Daarnaast werk ik, sinds 2013, in mijn praktijk. Recent heeft mijn healingwerk zich verfijnd. Deze afspiegeling is ook terug te zien op mijn nieuwe website.


Ik werk via bewustzijnsvormen die bijdragen aan ons werkelijk zijn. Healing, reading en bewustzijnscoaching wisselen elkaar af tijdens een sessie. Ik richt mij op jouw hartsbewustzijn. Jouw lichtfrequentie daar ‘tune ik op in’. Om vervolgens samen met jou te ervaren wat jouw verlangens zijn. Wat draag je mee en wil tot uiting komen? Wat wil je veranderen of achter je laten? Wat is zo sterk aanwezig dat het vraagt op de voorgrond te staan? Zodat je kan schitteren in wie jij bent. Jouw ‘oorspronkelijk zijn’, verbonden met jouw ‘dagelijks zijn’. Jouw levensmissie vraagt om gehoord te worden. Ik draag daar graag een steentje aan bij.


Voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot de website: je bent welkom! Je kan het makkelijkste contact met mij opnemen via whatsapp 06 – 456 42 387. Of door een mail te sturen naar info@healingpraktijkmarielle.nl

Foto's

Healingpraktijkmarielle in het kort

Soort geneeskundige

Healer

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Aura reading / healing
Coaching
Energetische therapie

's avonds geopend

Ja

Artikelen

Healing: een liefdevol steuntje in de rug

Regelmatig zie ik mensen in mijn praktijk die ‘het gevoel hebben’ om een afspraak te maken. Vaak is er nog geen ervaring opgedaan met energiewerk. Uitleg geven aan wat een healing is, is best...

Onze locatie

Healingpraktijkmarielle


Duizendschoonstraat 24a 24A 3051 SE Rotterdam
0645642387 Klik om te bellen