Healthy Rituals Business


Julianaweg 57a 1131 CZ Volendam
0299780135 Klik om te bellen

Over Healthy Rituals Business

Hypnose & Massagepraktijk in Volendam. Wij zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het geven van Shiatsu massages waarbij extra aandacht wordt besteed op gebied van spier- en gewrichtspijn, chronische-, organische- en mentale klachten. Klanten die bij ons o.a. in de praktijk komen zijn mensen die weinig tot geen baat hebben bij meerdere fysiobehandelingen.

Het is fascinerend dat wij mensen, onszelf nagenoeg elke dag bewust als onbewust laten beïnvloeden door gedachtes, reclames, medewerkers, ouders, kinderen, vrienden, familie…Mensen die bij ons de hypnosetherapie sessies ondergaan zijn mensen die er klaar voor zijn NU, alles uit het leven te halen, liefde, geluk, gezondheid, rijkdom en gezondheid. Wij hebben de tool om van al die ingesleten kringetjes, duidelijke lijnen te maken met een heldere focus en directe verandering. 

Of je NU eerder of later beslist een van onze sessies te ondergaan. Wij hanteren geen wachtlijst.  Je kunt direct starten en je zult meteen ervaren dat jij je beter gaat voelen.

Healthy Rituals Business in het kort

Soort geneeskundige

Voedingsdeskundige

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Hypnotherapie
Shiatsu

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Healthy Rituals Business


Julianaweg 57a 1131 CZ Volendam
0299780135 Klik om te bellen