Helend Licht, centrum voor groei en ontwikkeling


Emingaheerd 8 9736 GA Groningen
06 19882901 Klik om te bellen

(Deel-)vergoeding mogelijk door zorgverzekeraar
Bestaat al sinds 2006
Intuïtie, helende handen & praktische tips

Over Helend Licht, centrum voor groei en ontwikkeling

KOM WEER IN JE KRACHT!

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen te maken met vermoeidheidsklachten en zelfs een burn-out. De druk in het dagelijkse leven neemt dan ook steeds meer toe. We moeten steeds meer presteren en er wordt van je verwacht dat je met de druk kunt omgaan.

Als je hooggevoelig bent, wordt het allemaal nóg moeilijker. Je voelt dan meer dan de gemiddelde mens, durft minder snel ‘nee’ te zeggen en hebt meer last van het aangeven van je eigen grenzen. Het gevolg is dat je maar blijft doorgaan, totdat je in de knel komt.

Praktische tips
Ik ben een energetisch therapeut en ondersteun bij fysieke-, mentale- en emotionele problemen. Iedereen draagt de sleutel om zich beter te voelen, en ik help graag om jou te laten inzien dat er méér is dan de situatie waar je (nu) mee te maken hebt. Ik bekijk op basis van de intake dan wat jij op dat moment nodig hebt om je beter te voelen. Door middel van technieken die ik kan inzetten en praktische tips help ik jou zodanig, dat je weer verder kan in het leven. Omdat ik zelf spiritueel in het leven sta, komt er in mijn begeleiding ook een stuk bewustwording en spiritualiteit aan te pas. Verder werk ik holistisch. Dat wil zeggen dat voor mij lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en dat klachten op het ene vlek hun weerslag kunnen hebben op het andere vlak.

Ook gezien de thuiswerk omstandigheden, liggen rug-, schouder- en nekklachten al snel op de loer. Ook het stellen van grenzen kan dan een uitdaging zijn. Door alle hectiek van de dag is het steeds lastiger om te luisteren naar de signalen van ons lichaam.

Coaching
Ik heb, als moeder van een overleden zoon, ook een grote affiniteit met anderen die ook in die situatie zitten of waarbij een zwangerschap uitblijft. Ik wil jou laten voelen dat er een leven is tijdens en/of ná het grote verdriet, zodat je er op een goede manier mee kunt leren omgaan. Ik kan daarin coachen.

Locatie
In mijn praktijk, Helend Licht te Groningen, kijk en werk ik op een holistisch manier. Lichaam en geest zijn 1! Voor energetische behandelingen en massages, of het volgen van een persoonlijk- of meer spiritueel traject ben je bij mij aan het goede adres.

Sinds 2006 heb ik mijn eigen praktijk & met humor en praktische tips begeleid ik jou en zorg dat jouw innerlijk kompas weer aandacht krijgt. Met de juiste handvatten en meer ontspanning in hoofd en lijf loop je na een sessie de deur weer uit.

Hart groet, Lara | Helend Licht

Kom in je kracht bij Helend Licht

Foto's

Eigenaar Helend Licht - Lara

Helend Licht, centrum voor groei en ontwikkeling in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Healer
Holistisch therapeut
Massagetherapeut
Voetmasseur

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Acupressuur
Aura reading / healing
Coaching
Energetisch therapeut
Energetische therapie
Massage
Reflexzonetherapie
Reiki
Reiki behandelaar
Reiki Master
Shiatsu
Spirituele geneeswijze
Spreker
Voetreflexologie

Certificeringen

Reiki Master

Psychosociale Basiskennis (PSBK)

Onze locatie

Helend Licht, centrum voor groei en ontwikkeling


Emingaheerd 8 9736 GA Groningen
06 19882901 Klik om te bellen