Helende Planten


Kleine Veerweg 25A 8016 PA Zwolle
06 10499876 Klik om te bellen

Over Helende Planten

Sommig klachten zijn zeer goed te behandelen met kruiden, ofwel medicinale planten. Kruiden werken zacht maar krachtig tegelijkertijd. Kruiden dragen een groot assortiment aan inhoudsstoffen die werken op lichaam en geest. Het voordeel van het inzetten van planten is, omdat de plant in zijn geheel gegeven wordt, dat deze minder tot geen bijwerkingen geeft.

Wilt u een consult aanvragen dan is het belangrijk dat u eerst naar de huisarts bent geweest voor een juiste diagnose. En daarna bepaalt u hoe u uw klacht wilt verhelpen. Aan welke klachten kunt u denken; spijsverteringsproblemen, luchtwegklachten, menstruatieklachten, vocht vast houden, bloedarmoede, ontstekingen, zwaarmoedigheid, etc. In een consult worden o.a. al uw klachten van nu en die geweest zijn besproken en op holistische wijze benaderd.

Ik heb een 3-jarige kruidenvakopleiding gevolgd waarin medicinale planten en het menselijk lichaam centraal stonden. Inmiddels heb ik een praktijk aan huis en geef cursussen en wandelingen over kruidengebruik. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjoleine Dijk te Zwolle, Kleine Veerweg 25A, tel 06 10499876

Foto's

kruidentherapie

Helende Planten in het kort

Soort geneeskundige

Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Fytotherapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Helende Planten


Kleine Veerweg 25A 8016 PA Zwolle
06 10499876 Klik om te bellen