Het Komt Goed.nu


Pontonweg 9 2987 RE Ridderkerk

Over Het Komt Goed.nu

HET KOMT GOED. Ik hanteer een holistische aanpak die ervan uitgaat dat we als mens meer zijn dan alleen een lichaam. Alles is energie, niet alleen het fysieke lichaam, maar ook emoties en gedachten zijn energie. Wanneer je goed in je vel zit, dan wil dit zeggen dat de energie goed door je hele lichaam stroomt. Wanneer de energie op bepaalde punten blokkeert, dan zal dit uiteindelijk altijd in fysieke klachten tot uiting komen. Bepaalde emoties (verdriet, boosheid) of negatieve gedachten (‘het zal wel aan mij liggen’) kunnen hier de oorzaak van zijn. Het is daarom belangrijk om te luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft.

Tijdens het eerste consult spoor ik de aanwezige angsten en emoties op en kom ik al snel tot de kern van het gedragspatroon. Dit zorgt voor veel herkenning: ‘bewustwording’. Van daaruit zullen we samen bekijken wat er verder nodig is om het ongemak op te lossen.

Het is wenselijk dat je als cliënt openstaat voor bewustwording: wees je bewust van wie je in de kern werkelijk bent en wat je lichaam jou allemaal te vertellen heeft, niet alleen in de vorm van fysieke ongemakken, maar ook in (overlevings)gedrag. Wanneer je je namelijk bewust wordt van wie je werkelijk bent en waarom, kan je direct al veel meer loslaten. Bewustwording is de grootste stap op weg naar heling.

Is je interesse gewekt? Bezoek dan snel mijn website www.hetkomtgoed.nu en maak een afspraak. Je bent van harte welkom!

Een pad ontstaat door erop te lopen

Foto's

Jeannette Kieviet - natuurgeneeskundige therapeute

Onze locatie

Het Komt Goed.nu


Pontonweg 9 2987 RE Ridderkerk