Homeopaat Alkmaar


Deltastraat 69 1823 DR Alkmaar
06-21606430 Klik om te bellen

Over Homeopaat Alkmaar

Wat biedt Homeopaat Alkmaar?

Bij Homeopaat Alkmaar kunnen inwoners van Alkmaar en omstreken terecht voor uitstekende homeopathische zorg.

Klassiek homeopaat Peter Goosensen volgde een zesjarige parttime beroepsopleiding aan de School voor Homeopathie in Amersfoort en behandelt in zijn praktijk mensen van allerlei leeftijden met uiteenlopende klachten. Hierbij wordt gedegen kennis gekoppeld aan traditie en recente inzichten in de homeopathie. De praktijk is geregistreerd bij beroepsverenigingen NVKH en RBCZ, wat een hoog niveau van opeleiding, praktijkvoering, nascholing en waarneming garandeert. Bovendien worden de consultkosten door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit het aanvullende pakket van uw verzekering (raadpleeg uw polis).

Een homeopathische behandeling bestaat uit een aantal consulten. Het eerste consult is een intake waarbij uw algehele welbevinden inclusief uw klachten wordt besproken. Hierna volgt meestal een voorschrift voor een homeopathisch geneesmiddel dat vanuit de praktijk voor u besteld wordt bij de Hahnemann Apotheek in Heiloo. Tijdens de vervolgconsulten wordt de voortgang van de behandeling geëvalueerd en worden voorschrift en graad van dynamisatie van het middel zo nodig aangepast.

Hoeveel consulten nodig zijn voor een succesvolle behandeling hangt onder meer af van de enrst van uw klacht en uw algehele conditie, ook de lengte van de periode waarin de klacht zich heeft gemanifesteerd speelt hierbij een rol.

Voordelen van homeopathie:

  • gericht op genezen van binnenuit
  • natuurlijke geneesmiddelen zonder bijwerkingen
  • mild en duurzaam
  • geen symptoombestrijding maar herstel van de innerlijke balans
  • holistische visie: lichaam en geest zijn één

Homeopathie is als complementaire geneeswijze een aanvulling op reguliere zorg. Tijdens uw homeopathische behandeling onderhoudt u gewoon het contact met uw huisarts en eventuele overige reguliere behandelaars. Afbouwen of veranderen van uw reguliere medicatie gebeurt uitsluitend in overleg met uw behandelend reguliere arts. Samenwerking tussen mijn praktijk en uw reguliere behandelaars is zeker mogelijk. Door beide filosofieën te bundelen staat het belang van u als cliënt centraal.

U bent van harte uitgenodigd een consultafspraak te maken bij Homeopaat Alkmaar (zie contactgegevens). Voor nieuwe patiënten is er de mogelijkheid van een vrijblijvend kennismakingsgesprek in de praktijk.

Met vriendelijke groet,

Peter Goosensen

Homeopaat Alkmaar

 

Homeopaat Alkmaar in het kort

Soort geneeskundige

Homeopaat

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Homeopathie

Onze locatie

Homeopaat Alkmaar


Deltastraat 69 1823 DR Alkmaar
06-21606430 Klik om te bellen