Hypnose coach Arnhem - Oosterbeek


Molenweg 8 H 6862 HP Oosterbeek
0651968523 Klik om te bellen

Over Hypnose coach Arnhem - Oosterbeek

In mijn leven heb ik een breed pakket van ervaringen en lessen mogen leren. Deze ervaringen en lessen komen nu goed van pas om u te helpen met uw verhaal en uw vraag. Toen ik voor een NLP opleiding informatie inwon kwam ik op deze informatie avond in contact met de kracht van hypnose. Ik was al meteen onder de indruk en werd verliefd op de mogelijkheden. Na een half jaar had ik compleet de opleiding afgerond met goed gevolg als hypnose coach. Inmiddels heb ik de expert opleiding ook al afgerond en ben ik een thuis praktijk begonnen.

Vanuit ervaring bleek dat mensen zich prettiger en open voelen wanneer wij werken in de huiselijke omgeving, dan in de strakke praktijk omgeving. Want het gaat over ontspanning, en de vertrouwensbasis wat belangrijk is voor het gewenste resultaat. Daarom heb ik bewust gekozen om vanuit de huiskamer met deze hypnose sessies te werken.

Na de brede vakopleiding Hypnose ben ik me gaan verdiepen in specifieke onderwerpen zoals het “stoppen met roken”. Het is eigenlijk best bijzonder om mensen van het roken af te helpen waarmee ze de vrijheid weer terug winnen. Als ik dan na de sessie van twee uur de mensen bekijk in de hypnose stoel zijn ze opgelucht en blij. Sommige huilen oprecht van opluchting en bevrijding van deze nare gewoonte.  Wat bijzonder dat ik daar aan mee kon helpen. Want het “stoppen” doe jij zelf, dat is iets wat ik niet voor je kan doen maar ik kan je wel helpen met het aanreiken van “tools” om in het onderbewuste de verandering mogelijk te maken. Deze unieke manier van werken heb ik geheel eigen gemaakt door onder andere 2  masterclasses te volgen. Daarbij verschillende boeken geraadpleegd en bestudeerd zoals het boek van Allen Carr en het boek van Jan Geurtz. Door mijn unieke wijze van werken kwam ik tot het huidige concept.  

Na de specialisatie “stoppen met roken” was het tijd om ook op het afvallen te gaan concentreren. Ik heb in de tussentijd ook de opleiding de Hypnosband (maagband) met succes afgerond. Daarbij ook maagband IMR werkend met signalen uit het onderbewustzijn, heel bijzonder. In de praktijk zie ik mensen enorm afvallen en blij worden, waarbij er vanuit  het onderbewustzijn hulp wordt geboden.  Natuurlijk gaat het niet vanzelf en moet je zelfs voldoen aan een aantal zware eisen, maar het resultaat mag er dan ook zijn.

Voor de mensen die niet in aanmerking komen voor de Hypnoseband (maagband) , heb ik een andere methode gevonden om ze toch helpen met het afvallen. Na mijn hypnose sessie vallen mensen meer dan 20 kg af. Dit in een aantal maanden, zonder pillen,  of andere onnatuurlijke hulpmiddelen. Gewoon puur natuur. Vanuit jezelf. Hierdoor ontstaat er ook geen bekende JOJO effect. Eindelijk, nu dan de laatste keer dat je gaat afvallen, dit keer gewoon blijvend!

Roland Boekhorst – Hypnose coach

Foto's

Hypnose

Hypnose coach Arnhem - Oosterbeek in het kort

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Healing coach
Hypnotherapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Hypnose coach Arnhem - Oosterbeek


Molenweg 8 H 6862 HP Oosterbeek
0651968523 Klik om te bellen