Ilonka Versluis (sport)massage en hypnose praktijk Boxmeer


de Erica 15 5831 RX Boxmeer
06 14795686 Klik om te bellen

Over Ilonka Versluis (sport)massage en hypnose praktijk Boxmeer

(Sport)massage- en hypnosepraktijk Versluis


Sportmassage
Ik ben Ilonka Versluis, een gediplomeerd NGS sportmasseur en hypnotherapeut uit Boxmeer. Als sportmasseur verricht ik herstellende massages voor spierletsel en spierspanningen. Ook kunt u bij mij terecht voor nek-, schouder-, rug- en hoofdpijnklachten. Heeft u last van uitstralingspijnen in arm en been? Dan kunt u daarvoor ook bij mij terecht. Bekken- en rugklachten behandel ik met de dornmethode. En natuurlijk geef ik ook heerlijke ontspanningsmassages.

Hypnose
Als hypnotherapeut kan ik je helpen met uiteenlopende zaken zoals stoppen met roken, angsten en fobieën en nog veel meer. Kijk hiervoor onder het kopje 'hypnose'.

"Ik ben gespecialiseerd in een behandeltechniek waarmee op een snelle manier een scheefstand in bekken en wervelkolom wordt gecorrigeerd. Het begin van rugklachten zit vaak in een beenlengteverschil. Door een verschil in beenlengte wordt het bekken aan 1 kant omhoog geduwd, waardoor de onderste rugwervels onder druk komt te staan en pijnklachten geven. Pijnklachten zullen vaak direct verminderen en ook is over het algemeen meer beweging voelbaar in het bekken tijdens het bukken." - Ilonka Versluis

Ilonka Versluis (sport)massage en hypnose praktijk Boxmeer in het kort

Soort geneeskundige

Healer
Hypnotherapeut
Massagetherapeut
Masseur
Therapeut (algemeen)
Voetmasseur

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Dorn therapie
Energetisch therapeut
Hypnotherapie
Massage
Reiki
Reiki behandelaar

Onze locatie

Ilonka Versluis (sport)massage en hypnose praktijk Boxmeer


de Erica 15 5831 RX Boxmeer
06 14795686 Klik om te bellen