In Verbinding praktijk voor holistische massage


Gaspeldoornstraat 27 5925 BB Venlo
06 17748584 Klik om te bellen

Over In Verbinding praktijk voor holistische massage

De kracht van een massage

Aanraken en aangeraakt worden is een natuurlijke basisbehoefte, net zo belangrijk als voeding, veiligheid, kleding, onderdak, liefde en warmte. Aanraking heeft direct invloed op hoe we ons voelen, emotioneel en mentaal. Massage is aanraken.

Massage heeft in ons hectische dagelijks leven een nuttige plaats verworven, het geeft je lichaam de kans om van stress te herstellen, zowel fysiek als psychisch. Psychische spanning is immers ook spanning en ook die kruipt in de spieren. Wie kent niet die stijve nek na intensief met zijn hoofd te zijn bezig geweest? Of de pijn tussen de schouders bij stress? Massage brengt weer rust in uw lichaam en herstelt de balans tussen lichaam en geest.

Een massage stimuleert het lichaam bij de aanmaak van endorfine (het gelukshormoon) en de aanmaak van oxytocine (het knuffelhormoon). Deze lichaamseigen stofjes verminderen stress en verhogen je geluksgevoel.

Elk lichaam heeft een eigen en natuurlijk zelfherstellend vermogen wat bij een massage geprikkeld wordt. Bijna iedereen ervaart hierdoor, tijdens maar ook na de massage, een toename in het gevoel van welbevinden.

Wanneer je het emotioneel zwaar hebt, is het een steuntje in de rug. Dit betekent ook dat de emoties die je soms weg stopt, opeens naar boven kunnen en mogen komen. Een emotie die met volledige aandacht gevoeld en waargenomen wordt, verdwijnt na korte tijd. Je kunt dus de emotionele ballast die je met je mee hebt gesleept omdat je geen tijd, mogelijkheid of moed had om er iets mee te doen, loslaten. En dat klaart op!

Een massage heeft een helende werking als deze wordt ingezet ter behandeling van een klacht. Een goede massage kan zowel preventief, ter ontspanning als klachtgericht kan worden toegepast.

Wil jij ervaren wat de kracht van een massage voor jou kan betekenen, maak dan nu een afspraak.
Ik ontmoet je graag.

Foto's

In Verbinding praktijk voor holistische massage in het kort

Soort geneeskundige

Masseur

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Massage

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

In Verbinding praktijk voor holistische massage


Gaspeldoornstraat 27 5925 BB Venlo
06 17748584 Klik om te bellen