Karmafit


Steiger 77 1351 AE Almere
06 52730006 Klik om te bellen

Over Karmafit

Wat kan Karmafit voor U betekenen?

KarmaFit is een kleinschalige praktijk, waar je terecht kunt voor individuele coaching, adem coaching en reiki behandelingen.Individuele coaching:

Werken aan o.a. zelfvertrouwen, emotie-regulatie, fitter/gezonder voelen, stress-reductie, balans, mindfulness, lichaamsbewustwording en postuur-correctie.

Ademcoaching:

Je kunt je ademhaling gebruiken als methode om te helen, te voeden en te groeien. Een gezonde ademhaling is gezonde voeding voor je lichaam. Als je terug gaat naar deze basis, transformeer je de blokkades die je ademhaling beperken en ervaar je een vreugdevoller leven, je bent fysiek vitaler, creatiever, liefdevoller, je hebt een betere concentratie, meer rust en je ervaart een diepere verbinding met jezelf en alles wat er is. 

Je ademhaling is een afspiegeling van je innerlijke wereld en daarom een prachtige methode om inzicht te krijgen in beperkende patronen in je leven. Een beperkte ademhaling zorgt voor verminderde vitaliteit. Er is geen of minder connectie met alle delen van jou (lichaam, ziel en geest). Door de ademruimte te creëeren en je adem te laten stromen maak je weer contact met alle delen van jezelf.  Zo kom je weer in contact met je ware kern. 

Dit is een zelfhelende methode die je altijd kunt toepassen op verschillende momenten in je leven, in stressvolle tijden of bij andere ingrijpende gebeurtenissen die je soms tijdelijk uit evenwicht brengen. Dat kunnen ook gebeurtenissen uit het verleden zijn die onverwerkt zijn. De vorm van ademen is gericht op verwerking van vastzittende energieën (energieblokkades). De onverwerkte emoties zijn vaak opgestapeld door incidenten, trauma's, uitdagende relaties, te hard werken, langdurige negatieve gedachten en ingesleten patronen.

Word weer regisseur van je eigen leven. Een leven vanuit je innerlijke kern. 

Doordat ik zo intensief met mensen werk, heb ik ontdekt dat veel mensen last hebben van een onnatuurlijk adempatroon. Door stress, burn-out, overprikkeling, angst en/of  paniek en diverse soorten ziekten zijn veel mensen het contact met hun adem en lichaam kwijt geraakt.

 • diepe ontspanning, vermindert stress
 • controle hyperventilatie/chronische hyperventilatie
 • heling op fysiek, mentaal en emotioneel niveau
 • meer energie
 • weerbaarheid ( beter immuunsysteem)
 • zuurgraad meer in balans: positieve resultaten als je reumatoïde artritis, fibromyalgie, ziekte van Lyme, chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS- ME) hebt.
 • vermindert pijn
 • verbetert werking van hart en vaatstelsel
 • mentale helderheid- betere concentratie
 • traumaverwerking
 • ruimte en rust in jezelf
 • angst en paniekaanvallen kunnen beter gereguleerd worden
 • meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn
 • beter slapen
 • ondersteunt bij afvallen
 • je voelt je positiever en letterlijk meer levend

Reiki behandeling fysiek én op afstand ( neem contact op voor de mogelijkheden).

Met coachen sta ik voor kwaliteit. Bij mij heb je de mogelijkheid om met beweging, mindset en op een juiste manier ademhalen een verandering te creëren.

Over mij:

Mijn naam is Esther.

Sporten is eigenlijk nooit mijn passie geweest..Op mijn 40 ste ben ik pas in aanraking gekomen met bewegen. Ik zat niet goed in mijn vel, had een baan waar ik letterlijk ziek van werd. Toen ben ik gaan hardlopen ..zomaar op eigen houtje. Het ging voor geen meter in het begin maar doorzettingsvermogen had ik wel. En vanaf die tijd is alles in een stroomversnelling terecht gekomen. Ik heb mijn diploma's en certificaten gehaald en ben inmiddels ervaringsdeskundige op veel gebieden. Een periode later heb ik ook nog een burn-out gehad. Dit bleek later te maken te hebben met overgangsklachten. Het sporten heeft mij toen enorm geholpen. Maar ik zocht verdieping en voornamelijk rust. Maar hoe deed ik dit dan? Toeval bestaat niet dat weet ik zeker en ben via het internet met ademen in aanraking gekomen.  De opleiding tot ademcoach was een schot in de roos maar ook een ingrijpende periode waarin ik ook een fantastische persoonlijke groei ervaren heb. Ik kwam mijzelf goed tegen. Adem en beweging heeft een positieve invloed op je "mind" . Bewegen, bewustwording en op de juiste manier ademen zijn een middel om andere doelen in je leven te bereiken. Dat wil ik bieden. Van mij krijg je de tools aangereikt maar jou persoonlijke groei op welk gebied dan ook ligt in jou handen.Is het jou tijd om "ja" te zeggen en de verandering in te zetten? Maak dan een afspraak en maak de stap naar een bewuster, gezonder en vooral rustiger leven.

Een mens is meer dan alleen het omhulsel wat je ziet. Breathe and free your mind..

Breathe and free your mind

Foto's

Heerlijke plek voor een ademsessie

Karmafit in het kort

Soort geneeskundige

Adem coach
Coach
Holistisch therapeut

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Coaching
Meditatie
Reiki

Onze locatie

Karmafit


Steiger 77 1351 AE Almere
06 52730006 Klik om te bellen