KLAAR Integratieve Psychotherapie Den Haag


Ieplaan 48 2565 LN 's-Gravenhage
06-52372228 Klik om te bellen

Over KLAAR Integratieve Psychotherapie Den Haag

Integratieve psychotherapie / Hypnotherapie
Integratieve psychotherapie is een combinatie van therapeutische methoden, waaronder hypnotherapie. Deze therapie werkt snel en effectief bij onder meer problemen in werk of relaties, omgaan met hoogsensitiviteit, angsten en onzekerheid, oververmoeidheid en burn-out.

Cliënten waarderen mijn rust en mijn vermogen om een veilige omgeving te bieden waarin zij zichzelf kunnen zijn. Ik ga ervan uit dat cliënten (vaak onbewust) hun eigen weg kennen. Ik begeleid hen bij het bewust worden van deze weg. 

Do-In yoga
Do-In yoga is een Japanse bewegingsleer die zijn oorsprong heeft in het oude China. Door een combinatie van oefeningen zoals meditatie, strekkingen, adem-, kracht- en balansoefeningen wordt de doorstroming van energie bevorderd. Lichaam en geest winnen daardoor aan kracht en soepelheid. Het wordt makkelijker om je lichaam te ontspannen en een gevoel van kalmte te ervaren. Bovendien vergroot je je zelfinzicht door je aandacht te richten op lichaamssensaties en datgene wat er verder in je omgaat.

KLAAR verzorgt workshops yoga en hechting. In onze eerste levensjaren hechten we ons aan onze verzorgers. De kwaliteit van deze hechting heeft invloed op de wijze waarop we liefhebben, leren en werken. Iemand die veilig gehecht is zal op al deze vlakken doorgaans meer vertrouwen ervaren. In de workshops wordt yoga gecombineerd met therapeutische kennis over hechting met als doel een beter contact met jezelf en anderen te bewerkstelligen en meer vertrouwen te gaan ervaren.

Foto's

Claartje de Smit

KLAAR Integratieve Psychotherapie Den Haag in het kort

Soort geneeskundige

Coach
Holistisch therapeut
Hypnotherapeut
Lichaamsgericht therapeut
Regressietherapeut

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Hypnotherapie
Inner Child Therapeut
Integratieve psychotherapie
Meditatie
Regressie therapie
Traumatherapie
Yoga

Artikelen

Burn-out

Een hoog tempoWe leven in een tijd waarin het tempo hoog ligt. Er moet efficiënt worden gestudeerd en de hypotheek moet worden betaald, terwijl er ook behoefte is om tijd met kinderen en vrienden...

Onze locatie

KLAAR Integratieve Psychotherapie Den Haag


Ieplaan 48 2565 LN 's-Gravenhage
06-52372228 Klik om te bellen