KlankKleur - Studio voor Klankmassage & Vrije Muziek


Hoofdstraat 8 9444 PB Grolloo
0592501740 Klik om te bellen

Over KlankKleur - Studio voor Klankmassage & Vrije Muziek

Studio & Praktijk voor Peter Hess-Klankmassage-therapie 
 

De hoofdkenmerken van een Peter Hess-Klankmassage:

*  zachte massage en harmonisatie van het lichaam door klanken.

*  een toestand van diepe ontspanning bereiken en stress af te bouwen.

*  positieve beïnvloeding van het bewustzijn, de creativiteit en scheppingskracht.

*  versterking van het zelf genezend vermogen en de toename van levensvreugde.

*  in zijn totaliteit holistisch werkend op lichaam, geest en ziel. 

De P. H.- Klankmassage-behandeling:

Na een informatief voorgesprek volgt de klankmassage, waarbij de klankschalen, rond en op het lichaam, door zacht aanslaan op een natuurlijke manier de structuur van vitale lichaamsdelen lostrillen. Daardoor kunnen vastgezette spanningen worden losgelaten. De klankschalen worden op strategische plekken op het lichaam geplaatst en door bewegingen in het auralichaam kan de energiebalans worden hersteld. Op deze manier wordt men zich "als instrument" bewust, wat nodig is om goed afgestemd te zijn. De duur van een klanksessie is 45 tot 60 minuten.

Na de behandeling is er tijd voor een nagesprek om de ervaringen tijdens de klankmassage mee te delen. Zo kunnen ook aandachtspunten voor de volgende behandeling worden besproken en genoteerd. Wanneer er een aantal klanksessies nodig zijn om de spanningen of afweer in de verschillende lagen van onze lichaam en geest vrij te maken, spreken we van Klankmassage-Therapie. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Individuele Gongbaden:

Bij een Gongbad resoneert de energie en trilling van de gongklank o. a. door in het zenuwstelsel waardoor lichaam en geest zich openen en het ego gepasseerd kan worden. De majestueuze gongklanken doordringen, omhullen en bevrijden ons. Door de meerstemmigheid van een veelvoud aan frequenties ontvouwt zich een rijk boventoonspectrum, dat alle zintuigen bereikt en zacht het gehele lichaam aanraakt. Op zo’n moment beleven we, onze heel vroeg in het moederlichaam ontwikkelde tastzin als complete “luisterzin”. Zo ervaar je innerlijke Stilte en voel je weer verbonden met jezelf, met andere mensen en de natuur.

De heilzame effecten worden zichtbaar bij o.a.

chronische rugpijn en reumatische aandoeningen, bij Burn-out en depressies. Het optredende gevoel van lichtheid, verbonden met een bijzondere helderheid, zorgt op een positieve manier voor de ontwikkeling van nieuwe perspectieven. Tijdens het ervaren van deze reis, wanneer hoofd en hart, klank en de stilte samenkomen, doen zich momenten voor van integratie en alverbondenheid. Men voelt zich na een gongbad dan ook veelal energievoller en meer “thuis in het eigen lichaam”.

Wie regelmatig een Gongbad neemt, kan zijn gezondheid vaak blijvend positief beïnvloeden, creativiteit, oer-vertrouwen en zelfhelende krachten opwekken en daarmee zo zijn leven stap voor stap, op een zachte manier veranderen.  
 
Voor verdere info: 
Studio KlankKleur
voor Klankmassage-Therapie en Vrije Muziek 

Vraag brochure aan: 0592-501740

info@klankkleur.nl

www.klankkleur.nl

Foto's

KlankKleur - Studio voor Klankmassage & Vrije Muziek in het kort

Soort geneeskundige

Holistisch therapeut
Klankmasseur vlg. Peter Hess-methodiek
Klanktherapeut
Massagetherapeut
Therapeut (algemeen)

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Energetisch therapeut
Energetische therapie
Klankmassage-therapie (methode Peter Hess)
Meditatie
Muziektherapie
Psycho-sociale therapie
Psychotherapie
Stemwerk

Onze locatie

Logo KlankKleur - Studio voor Klankmassage & Vrije Muziek

KlankKleur - Studio voor Klankmassage & Vrije Muziek

KlankKleur - Studio voor Klankmassage & Vrije Muziek


Hoofdstraat 8 9444 PB Grolloo
0592501740 Klik om te bellen