Kuzari


Klippenweg 3 8181 PC Heerde
06 31916898 Klik om te bellen

Wordt bewust van je eigen energie
Ontdek de veerkracht in jezelf
Kom weer tot jezelf

Over Kuzari

Ik ben Jenny Bardie, 47 jaar en ik ben in mijn leven steeds bewuster geworden van de energieën om mij heen maar ook in mijzelf. Door deze te leren kennen, kon ik met ze aan het werk. Kuzari betekend dan ook energie!

Ruim 15 jaar geleden heb ik mijn Reiki I behaald, in 2022 een cursus magnetiseren gevolgd en in 2023 het vervolgtraject afgerond. In mijn leven heb ik het meeste bereikt door over drempels heen en uit mijn comfortzone te stappen. Zo heb ik mijn angsten, depressies en negatieve gedachten omgezet naar een positieve kijk op mijzelf en de wereld om mij heen.

Ik ben in mijn eigen kracht komen te staan en leef nu vanuit mijn hart (in plaats van mijn hoofd).Dat ik anderen hier nu mee kan helpen, ben ik erg dankbaar voor.

Door middel van magnetiseren laat ik de energie die jij nodig hebt naar je toestromen. Mijn behandelingen zijn bedoeld om je bewust te maken van je eigen energie en de energieën om je heen en om de veerkracht in jezelf te ontdekken en ontwikkelen.

Wanneer alles in en rondom je lichaam goed doorstroomt, kom je stap voor stap weer in balans. Dat creëert rust in je hoofd, ontspanning in je lijf en zorgt ervoor dat je weer dichter bij jezelf komt en optimaal kunt functioneren.

Kom tot jezelf

Kuzari in het kort

Soort geneeskundige

Magnetiseur

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Magnetiseren

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Kuzari


Klippenweg 3 8181 PC Heerde
06 31916898 Klik om te bellen