Laserpraktijk Zuidlaren


Hazelaarpad 18 9471 SB Zuidlaren
0504095409 Klik om te bellen

Over Laserpraktijk Zuidlaren

Hulp bij stoppen met roken, afvallen, dwangmatig gedrag, nagelbijten, stress, drukte in je hoofd, angst, boosheid, verdriet etc.

Lukt het je niet om op eigen kracht verandering aan te brengen, misschien al van alles geprobeerd? Gun jezelf een andere aanpak. In Laserpraktijk Zuidlaren geven we op basis van uw hulpvraag een passende behandeling.

Laserpraktijk Zuidlaren geeft o.a. laserbehandelingen (lasertherapie) , hypnose (hypnotherapie), combinatiebehandeling laser-hypnose, virtuele maagband, Acces bars, voetreflexmassage, Emotional Freedom Technique (EFT) en Yager therapie.

In het mooie Zuidlaren in de kop van van Drenthe en op slechts 20 minuten vanuit Groningen is onze praktijk gevestigd. In 2007 gestart met het geven van stoppen met roken behandelingen via lasertherapie en inmiddels een breed aanbod om ondersteuning te geven bij diverse (chronische) klachten.

Gun jezelf een andere aanpak als je wilt stoppen met roken. Lasertherapie en/of hypnose maakt het een stuk makkelijker

Foto's

Laserpraktijk Zuidlaren in het kort

Soort geneeskundige

Hypnotherapeut
Lasertherapie
Masseur
Voetmasseur

Diensten / therapieen / geneeswijzen

Access Bars
Acupressuur
Emotional Freedom Techniques (EFT)
Hypnotherapie
Reflexzonetherapie
Traumatherapie
Voetreflexologie

In het weekend geopend

Ja

Artikelen

Yager therapie

Yager therapie is een bewezen aanpak en gebaseerd op het zelfherstellende vermogen. Het is nog een relatief nieuwe therapie in Nederland. Samengevat is het een therapie die goed kan werken bij het behandelen...

Onze locatie

Laserpraktijk Zuidlaren


Hazelaarpad 18 9471 SB Zuidlaren
0504095409 Klik om te bellen